FNV ZZP

Incassoservice

Laatste update: 21 februari 2022

ZZP Incassoservice

Heb je een niet-betalende opdrachtgever? We kunnen je als lid helpen bij incassozaken, zodat jij je kunt richten op je ondernemerschap. Ook met vragen of ondersteuning kun je bij ons terecht.

Incassoservice

FNV Zelfstandigen biedt zzp'ers uitgebreide individuele ondersteuning aan. Wij nemen het incassotraject van je over als je er niet meer zelf uitkomt. Wij adviseren leden, bemiddelen tussen jou en je opdrachtgever en incasseren je facturen met uitstekend resultaat. Als er echt geen andere weg meer mogelijk is, begeleiden wij je ook tot in de rechtbank. Zonder bijkomende kosten voor jou als lid.

Wij adviseren, bemiddelen en incasseren

FNV Zelfstandigen biedt je de meerwaarde die nodig is om je zzp-onderneming gezond en economisch sterk te houden. Met helder advies en duidelijke richtlijnen die passen bij je onderneming. Sluit je aan bij FNV Zelfstandigen, dan kun je eenvoudig en snel gebruikmaken van onze incassoservice.

Contact

Onze Incassoservice is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088 - 099 70 30 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 14.00 uur. Of stuur een e-mail naar incasso@fnvzzp.nl.