Nieuwe editie digitaal magazine

van FNV Zelfstandigen

Redactie
Door Redactie 17 juni 2024

Vier maal per jaar verschijnt het digitaal FNV Magazine, speciaal voor zelfstandige leden van de FNV. Het is één van de 20 sectoredities die de FNV uitgeeft.

Dat betekent dat een deel van de inhoud specifiek gericht is op zzp'ers. Het andere deel, dat FNV-breed wordt ingevuld, is voor alle FNV-leden. Je leest dus naast interessante interviews en achtergrondartikelen met en over zzp'ers, ook stukken die gaan over cao's of 'echte banen'.

De voorjaarseditie bevat een o.a. een interview met filmmaker en sociaal ondernemer Hanna Verboom, koffiebrander Jelle van Rossum en zelfstandig taxichauffeur Abdoulie Taal.

Je leest de meest recente editie van het digitale magazine hier

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.