Procesjurist Ewald van Sark bij RADAR

Redactie
Door Redactie 14 november 2023

Gisteravond (maandag 13 november 2023) was een interview met Ewald van Sark (procesjurist FNV Zelfstandigen) te zien bij RADAR (het consumentenprogramma van AVROTROS). Het betreft een fragment waarin het programma aantoont dat ‘internetmarketingbedrijf’ MKB ClickService zzp’ers misleidt.

“Een internetmarketingbedrijf dat belt, snel daarna langskomt, je een rozentuin belooft aan vindbaarheid op Google en vervolgens niet of heel slecht levert wat ze beloofd hebben. Bij het bezoek wordt een contract getekend voor twee jaar, waardoor veel gedupeerden bakzeil halen als het op een rechtszaak aankomt.”

Met behulp van een IT-expert en onze procesjurist Ewald van Sark toont presentator/verslaggever Fons Hendriks aan dat MKB Clickservice overduidelijk het telemarketingverbod overtreden heeft door ongevraagd ondernemers telefonisch te benaderen en tevens acquisitiefraude heeft gepleegd.

Heb je hier ervaring mee? Neem dan contact met ons op voor juridisch bijstand en vergeet niet dit soort zaken te melden bij de ACM via https://www.consuwijzer.nl/meldformulier-telemarketing.

Wil je het fragment bij RADAR tergkijken? Dat kan hier.

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.