FNV ZZP

WordPress update: release 5 (VOL)

WordPress update: release 5 (VOL)

1-1-0001

Varrolaan 100, Utrecht

Programma

  • De nieuwe Gutenberg editor: uitleg en demonstratie
  • Een betrouwbare back-up maken
  • Kleine aanpassingen aanbrengen in stylesheet
  • Nieuwsbrief versturen
  • Werken met Yoast plugin om goed gevonden te worden
  • Aandacht voor hardnekkige kwesties in WordPress waar jij steeds maar niet uitkomt

Voorbereiding en werkwijze

Voor aanvang ontvang je een mail van de trainer met advies over je voorbereiding. We raden je aan je tevoren in dat bericht te verdiepen, zodat je meer haalt uit deze bijeenkomst. Tijdens de workshop werk je op je eigen laptop met wifi (of wireless usb-stick).
De trainer licht de bovengenoemde onderwerpen toe. In opdrachten oefen je met WordPress. De trainer beantwoordt je vragen en geeft praktische tips.

Voor een vlotte voortgang van de workshop is het belangrijk dat je beschikt over voldoende (basis)kennis en vaardigheden in het werken op je laptop.

 

Voor wie

Je onderhoudt zelf je website in WordPress. Mogelijk volgde je eerder onze training ‘Je eigen website in WordPress of een soortgelijke training. Deze opfrisworkshop is geschikt voor gevorderden in WordPress.

NB Nu je toch bezig bent met het onderhoud van je website, is het misschien handig ook je teksten na te gaan. ZZP Academy biedt ook de training ‘Slimme internetteksten maken'.

 

Resultaat
Je kent de essentie van WordPress 5 en weet ermee om te gaan. Je oude vragen over WordPress zijn eindelijk opgelost. En je hebt je vaardigheden in WordPress flink verdiept. Kortom: je kunt je website meer voor jouw bedrijf laten betekenen!


Locatie

FNV Zelfstandigen, Varrolaan 100, Utrecht. Je kunt onder het pand parkeren.
Openbaar vervoer: Neem vanaf Utrecht CS bus 28 of 18 (halte Rijnsweerd Noord).

Datum

  • 25 januari, 13.00 - 17.00 uur in Utrecht. VOL!
  • 2 februari, 13:00 - 17.00 in Utrecht. VOL! 

Deelname
Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Bij afmelding minder dan een week voor de cursus of niet komen zonder afmelding, zijn wij helaas genoodzaakt een no-show fee van € 25 in rekening te brengen.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Ton Kemp
Ton Kemp
Docent

WordPress update: release 5 (VOL)


Cursus locatie