FNV ZZP

Cursussen en trainingen

Cursussen en trainingen voor zzp'ers in de bouw

Actuele vakkennis zorgt ervoor dat je als zelfstandig ondernemer in de bouw flexibel kunt inspelen op kansen in de markt. Met onze maatwerk workshops, trainingen en bijeenkomsten onderhoud je je kennis en blijf je je up to date met je ondernemersvaardigheden.

Gratis cursus 'Goed van Start'

undefined

Wat is een goed uurtarief? Waarom is het verstandig om een opdrachtovereenkomst te gebruiken? En welke verzekeringen zijn verstandig om af te sluiten? Het juridisch team van FNV Zelfstandigen geeft je antwoord op deze vragen.

In één dagdeel krijg je een goede voorbereiding op de start van je bedrijf. 

De training is gratis! Meld je hier aan!

undefined

 

Alle gratis trainingen op een rijtje

Actuele vakkennis zorgt ervoor dat je als zelfstandig ondernemer flexibel kunt inspelen op kansen in de markt. Onze ZZP Academy levert maatwerk workshops, trainingen en bijeenkomsten die kennis en ondernemersvaardigheden blijvend versterken en je up to date houden.

Bekijk het aanbod en schrijf je vandaag nog in!

Speciale trainingsavonden

Speciaal voor (startende) zzp'ers in de bouw organiseert FNV Bouwen & Wonen twee trainingsavonden waarop je veel informatie en nuttige tips kunt krijgen.

Hoe voorkom je een juridisch geschil? Hoe stel je een goede offerte op? Hoe moet je factuur eruit zien? Als zelfstandig ondernemer ben je -behalve vakman of vakvrouw- ook ondernemer.
Om je daarbij goed te ondersteunen, organiseren wij trainingen over alles wat je als ondernemer moet weten. 
De training is gratis voor zelfstandige leden van de FNV.