FNV ZZP

Wet DBA

Wet DBA en modelovereenkomsten

Per 1 mei 2016 is de wet DBA in werking getreden. 

Door het afsluiten van een (model)contract die is goedgekeurd door de Belastingdienst met de opdrachtgever, ontstaat duidelijkheid over je positie.

FNV Zelfstandigen heeft verschillende modelovereenkomsten opgesteld. Deze zijn goedgekeurd en gepubliceerd door de Belastingdienst. 

Als lid kun je gratis de praktische cursus "Van VAR naar DBA" volgen, waarin juridische en praktische voorbeelden centraal staan. Ook controleren wij de algemene voorwaarden van onze leden als deze zijn opgesteld op basis van de voorbeelden die wij aanbieden. 

Andere voordelen van het lidmaatschap zijn de collectieve belangenbehartiging die FNV Zelfstandigen al ruim 15 jaar met succes voert voor zzp'ers, individuele juridische dienstverlening en incassoservice, diverse praktische cursussen en ondernemersvoordelen via ons Inkoopcollectief. 

Wil je direct profiteren van al deze voordelen?
Word dan nu lid! 

Winst lidmaatschap?

In tijden van onzekerheid is het fijn om te weten dat je een partner hebt waar je op kunt rekenen, dat zijn wij! Wij snappen ook dat jij als ondernemer streeft naar het maken van winst op je investeringen. FNV Zelfstandigen biedt je dusdanig veel meerwaarde dat een lidmaatschap een zeer rendabele investering kan zijn:

Je staat er niet (meer) alleen voor; je algemene voorwaarden/contracten nagekeken (dus DBA-proof), uitstekende incassoservice en juridische ondersteuning bij geschillen.

Je wordt gehoord: wij vragen, horen en vertegenwoordigen je stem op belangrijke posities in Politiek Den Haag.

Je beschikt over een bron van kennis: onze cursussen bieden je informatie waarmee je effectiever kunt ondernemen.

Je hebt financieel voordeel: met onze collectieve voordelen kun je winst maken op je lidmaatschap.

 

Het lidmaatschap kost de eerste 4 maanden slechts € 25

 

Vraag meer informatie op

Wilt u meer weten over FNV Zelfstandigen? Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.