FNV ZZP

ZZP Agenda

Laatste update: 11 juni 2021

Als ondernemer zijn er allerlei belangrijke dagen om scherp op te zijn. Je moet er bijvoorbeeld op letten dat je tijdig je belastingaangiften indient. Ook zijn er allerlei dagen waar je met je onderneming op in kunt spelen, zoals Halloween, Sinterklaas of een vakantieperiode. De agenda wordt periodiek bijgewerkt. Mocht je handige data hebben en deze willen delen met ons en andere FNV leden, stuur dan even een mail naar communicatie.zzp@fnv.nl.

Alle belangrijke zzp data op een rijtje

 

FNV Zelfstandigen heeft voor jou een aantal belangrijke dagen in 2021 op een rijtje gezet en gelijk ingevoerd in de Outlook- én Apple-agenda. Wil jij deze handige dagen ook in jouw agenda terugzien? Volg dan onderstaand stappenplan.

Stappenplan voor outlook (Windows pc):

  1.      Kopieer deze link: https://calendar.google.com/calendar/ical/communicatie.zzp%40fnv.nl/public/basic.ics
  1.      Open je Outlook-agenda (in je e-mail).
  1.      Klik met je rechtermuisknop bij ‘Mijn agenda’s’ op ‘Agenda toevoegen’ > en dan “Van Internet”. Plak nu de link die je hebt gekopieerd en klik op ‘OK’.
  1.      De agenda komt nu naast jouw eigen agenda te staan. Jouw agenda komt dus niet vol met nieuwe afspraken te staan, je wordt enkel geattendeerd op nuttige data.

Misschien moet je Outlook even opnieuw opstarten. En let erop dat er een ‘’ bij de 'agenda communicatie.zzp@fnv.nl' staat.

 

Stappenplan voor Apple apparaten

  1. Kopieer deze link: https://calendar.google.com/calendar/ical/communicatie.zzp%40fnv.nl/public/basic.ics
  1. Open je Apple agenda
  1. Klik bovenaan je pagina op : ‘Archief’ en vervolgens op ‘Nieuw agenda-abonnement…’
  1. Plak de link die je hebt gekopieerd en klik op ‘Abonneer’. Klik in het volgende venster op ‘OK’.
  1. De agenda komt nu naast jouw eigen agenda te staan. Jouw agenda komt dus niet vol met nieuwe afspraken te staan, je wordt enkel geattendeerd op nuttige data.

Misschien moet je de Apple agenda even opnieuw opstarten. En let erop dat er een ‘✔’ bij de  “agenda communicatie.zzp@fnv.nl” staat.