FNV ZZP

Magazine FNV Zelfstandigen

Vier maal per jaar verschijnt het FNV Magazine voor zelfstandigen. Het blad is bedoeld voor zelfstandige leden van de FNV. Het maakt onderdeel uit van één van de 20 sectoredities die de FNV uitgeeft. Dat betekent dat een deel van de inhoud specifiek gericht is op zzp'ers. Het andere deel, dat FNV-breed wordt ingevuld, is voor alle FNV-leden. Dat betekent dat je naast interessante interviews en achtergrondartikelen met en over zzp'ers ook stukken tegen kunt komen die over cao's of 'echte banen' gaan.

Magazine #1 2018

In magazine #1 een interview met Bettina, één van de drie dames die een zaak aanspande om als zwangere zelfstandige met terugwerkende kracht een uitkering te krijgen. Verder een interview met Lienke Tegelberg, tolk en vertaler, een leuk gesprek met twee nieuwe sectorraadsleden van FNV Zelfstandigen en een inspirerend interview met Marjan Geeling, die 'prikkelende ontmoeten' organiseert.

Magazine #1 is via deze link te downloaden.

undefined

Magazine #4 2017

In dit nummer een interview Annamara Ketting, die per ongeluk een afbeelding van het logo van een Frans modehuis op één van haart taarten zette. Ook intervews met .


Magazine #4 kun je via deze link downloaden.

undefined

Magazine #3 2017

In dit nummer een interview met Stefanie Jegerings, die van boswachter en dierverzorger zzp'er werd. Ze ontwerpt nu natuurwandelroutes voor kinderen. Verder een achtergrondartikel over de tussenuitspraak met betrekking tot de uitkering voor zwangere zzp'ers, een interview met Jan Ruijtenberg en Richard de Graaf die zelfstandigen vertegenwoordigen in het Algemeen Bestuur van de FNV. In deze editie ook aandacht voor identiteitsfraude en veelgestelde vragen over acquisitiefraude en de Wet DBA.


Magazine #3 kun je via deze link downloaden.

undefined

Magazine #2 2017

In magazine #2 een interview met Irena Petrovic, tassenmaakster en recruiter, een interview met FNV-voorzitter Han Busker en een gesprek met Regina van Amson: 'Mijn burn-out heeft mijn leven verrijkt'. Verder antwoord op veelgestelde vragen over incasso en verzekering en een achtergrondartikel over 'goed opdrachtgeverschap'.

Magazine #2 is via deze link te downloaden.

undefined

Magazine #2 2017

Magazine #1 2017

In deze eerste uitgave van FNV Magazine voor zelfstandigen een interview met Marco, eigenaar van een café, een artikel over broodfondsen, aandacht voor minimumtarieven voor zzp'ers en informatie over het aftrekken van je reiskosten. Daarnaast een interview met Jacqueline, ontwikkelaar en producent van 'Schat in de markt', een marketingkaartspel.

Magazine #1 kun je via deze link downloaden.


undefined

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Afwijzen
Ga verder