FNV ZZP

Bijeenkomsten

FNV Zelfstandigen is regelmatig aanwezig als spreker of inleider bij debatten over zelfstandig ondernemerschap. Ook organiseert FNV Zelfstandigen bijeenkomsten voor haar leden en andere geïnteresseerde zzp'ers over actuele zaken. De gespecialiseerde (beleids)medewerkers en juristen van FNV Zelfstandigen verzorgen daarnaast cursussen en workshops. Zij doen dat via de ZZP Academy van FNV Zelfstandigen of op verzoek tijdens extern georganiseerde events.

Externe bijeenkomsten

Wij delen graag onze kennis met je! Zo kunnen we voor leden en andere geïnteresseerden tijdens een bijeenkomst op locatie bijvoorbeeld een presentatie of workshop verzorgen. Ook nemen we graag deel aan een debat of voorlichting over belangenbehartiging van zzp’ers.

Wel hebben we een aantal voorwaarden*:

  • Het aantal deelnemers aan de bijeenkomst dient minimaal 25 personen te zijn.
  • De organisator verzorgt de registratie van deelnemers en eventuele facturering.
  • De organisator regelt de zaal, technische faciliteiten en catering.
  • Binnen de inleiding, workshop of presentatie is ruimte om aandacht te geven aan FNV Zelfstandigen. De precieze invulling kan in overleg.
  • Teksten voor de uitnodiging en andere publiciteit waarin FNV Zelfstandigen wordt genoemd, worden afgestemd met FNV Zelfstandigen.
  • Voor de voorbereiding, reistijd en aanwezigheid van gespecialiseerde medewerkers van FNV Zelfstandigen rekenen wij een vaste vergoeding van €350,- .

Ligt het aantal deelnemers hoger dan 30 personen? Is het merendeel van de deelnemers lid bij FNV Zelfstandigen? Of organiseer je als actief lid van FNV Zelfstandigen de bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via communicatie.zzp@fnv.nl. We bespreken dan graag de mogelijkheden.

* Mocht het gewenste onderwerp van de workshop of presentatie gelijk zijn aan ons eigen aanbod vanuit de ZZP Academy (in dezelfde periode), dan kan het zijn dat wij andere afwegingen maken ten aanzien van de voorwaarden.   

Wil je een bijeenkomst organiseren met deelname van FNV Zelfstandigen? 

Stuur ons een mail

ZZP Academy

Actuele vakkennis zorgt ervoor dat zelfstandig ondernemers flexibel kunnen inspelen op kansen in de markt. 

De ZZP Academy van FNV Zelfstandigen levert maatwerk workshops en trainingen die kennis en ondernemersvaardigheden blijvend versterken en je up to date houden.

Een belangrijk deel van de aangeboden cursussen is ontwikkeld en wordt gegeven door de gespecialiseerde juristen van FNV Zelfstandigen. Deze cursussen sluiten aan bij de behoeften en wensen van zzp'ers. 
Diverse cursussen gericht op specifieke vaardigheden zijn ontwikkeld en worden gegeven door externe trainers. Deze trainers kennen de doelgroep waardoor het aanbod aansluit bij de vragen en dagelijkse praktijk van zelfstandig ondernemers. 

Kijk bij ZZP Academy voor een overzicht van alle cursussen. 

Vragen?
Heb je nog vragen over de ZZP Academy? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail