FNV ZZP

Workshop 'Train de trainer – procesbegeleiding intervisie'

Laatste update: 27 juli 2023

Workshop 'Train de trainer – procesbegeleiding intervisie'

29-9-202313:00 - 16:30 uur

Utrecht

Ben je procesbegeleider of wil je een keer een intervisiebijeenkomst leiden? Tijdens deze workshop krijg je nieuwe intervisie-methodieken aangeboden, die zorgen voor andere invalshoeken.  Je krijgt de mogelijkheid het leiden van een intervisiebijeenkomst en/of andere methodieken uit te proberen in een veilige omgeving.

Mocht je je intervisie-ervaring tot nu toe bijvoorbeeld alleen bij een FNV-intervisieworkshop hebben opgedaan, dan is het misschien interessant voor je om met een groep gelijkgestemden (zelfstandigen) in levende lijve een intervisie te doen. Toch weer anders dan via een Zoomverbinding. En wie weet ben je zo enthousiast, dat je je aansluit bij een van de regionale intervisiegroepen.

LET OP: Deze workshop is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met intervisie. Heb je nog geen ervaring met intervisie, meld je dan aan voor deze workshop: 'Intervisie: kom tot verrassende nieuwe inzichten'

 

Workshopdata 

  • vrijdag 29 september | 13:00 – 16:30 uur (Utrecht)

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: ten minste 10-12 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Andrew David
Andrew David
H4 organisatie training advies

Aanmeldformulier Workshop Train de trainer – procesbegeleiding intervisie

                         
 

Aanmelden

Workshop 'Train de trainer – procesbegeleiding intervisie'


Cursus locatie