FNV ZZP

Online workshop 'Vitaal ondernemen: Hoe houd je meer rust, balans en overzicht als ondernemer?'

Online workshop 'Vitaal ondernemen: Hoe houd je meer rust, balans en overzicht als ondernemer?'

20-5-20219:30 - 11:30 uur

Online / 3 sessies

Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor alles wat er in je onderneming omgaat. Dit kan soms tot stressvolle situaties leiden, zeker in deze tijden. Het is als ondernemer juist dan van belang om rust, balans en overzicht te houden. Tijdens deze workshop geven wij je door middel van informatie en gerichte opdrachten inzicht in en toegang tot bewezen effectieve strategieën (gebaseerd op ons eerder onderzoek aan de TU/e) om dit te realiseren.

Tijdens deze workshop is het belangrijk om open te staan voor het leren en uitproberen van nieuwe dingen. We leren je verschillende nieuwe gedragingen en manieren van denken aan die kunnen zorgen voor meer grip op jouw business en welzijn in deze tijd. Vervolgens ga je zelf aan de slag om deze strategieën toe te passen op je eigen situatie en zo nieuwe ervaringen op te doen.

De workshop bestaat uit twee sessies van 2 uur, verschillende huiswerkopdrachten, een inloopspreekuur, partner besprekingen en twee vragenlijsten. Tijdens de sessies behandelen we theorie, waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt gaan. In de tweede week is er de mogelijkheid om de trainers te spreken tijdens een inloopspreekuur en kun je je voortgang bespreken.

Cursusdata (LET OP: 1 workshop = 3 sessies)

  • Donderdag 20 en 27 mei, 3 juni | 09:30 – 11:30 uur

 

Deelname

Deze cursus is gratis voor leden en niet-leden. Ben je nog geen lid? Je kunt natuurlijk altijd lid worden: Meld je hier online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Ps: Ben je (nog) geen lid? Vul dan op het aanmeldformulier 0000 in bij 'lidnummer'.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: 10-12 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Keri Pekaar en Renée Boesten
Keri Pekaar en Renée Boesten
trainers

Aanmeldformulier 'Krijg meer inzicht en grip op je (financiële) gezondheid'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Vitaal ondernemen: Hoe houd je meer rust, balans en overzicht als ondernemer?'


Cursus locatie