FNV ZZP

Online workshop 'Versterk je boodschap'

Online workshop 'Versterk je boodschap'

1-1-0001

Online

Beïnvloedingspsychologie in een notendop! Welke reclames, websites, presentaties of nieuwsbrieven herinner jij je nog? Wat heeft ervoor gezorgd dat jij overtuigd, geprikkeld of geïnspireerd raakte?

Tijdens de training ‘Versterk je boodschap’ gaan we praktisch aan de slag met de nieuwste inzichten uit de beïnvloedingspsychologie. Je leert hoe je kunt aansluiten en inspelen op het onbewuste en bewuste brein van de lezer/kijker van jouw boodschap. Na de training heb je het inzicht en een set vaardigheden om mensen te boeien, te inspireren en te overtuigen. Je kunt beïnvloedingstechnieken toepassen om een boodschap krachtig te maken.

Eyeopeners uit de psychologie, neuromarketing en beeldtaal zorgen ervoor dat je een praktische vertaalslag kunt maken. De training verlaat met een handige checklist die je kunt blijven gebruiken voor al je communicatiemiddelen.

Tijdens de training werk je met je eigen oefenmateriaal. Zorg dat je dit bij de hand hebt! Dit kan zijn: De welkomstpagina van je website – nieuwsbrief – LinkedIn profiel – CV – reclameboodschap.

Deze online workshop wordt verzorgd door docent Merianka Lesage.

 

Cursusdata

  • donderdag 15 april 2021 | 09:30 - 12:00 uur
  • donderdag 3 juni 2021 | 09:30 - 12:00

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: 12 - 15 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

 

Organisatoren

De mensen achter dit event

Merianka Lesage
Merianka Lesage
Trainer

Aanmeldformulier Online workshop 'Versterk je boodschap'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Versterk je boodschap'


Cursus locatie