FNV ZZP

Online workshop 'Sociaal ondernemen 2: Aan de slag in de praktijk'

Laatste update: 20 augustus 2021

Online workshop 'Sociaal ondernemen 2: Aan de slag in de praktijk'

27-10-202116:00 - 17:30 uur

Online

Wie wil jij zijn als (sociaal) ondernemer? Waar wil jij aan bijdragen en welke mogelijkheden zijn er dan voor jou om een positieve impact te maken én een succesvol ondernemer te zijn en blijven.

In deze vervolg workshop word je begeleid hoe je sociaal ondernemen in de praktijk kan vormgeven, zodat het niet alleen sociaal beleid is, maar ook daadwerkelijk impact heeft op de werkvloer, de output van je onderneming en op de maatschappij. Welke uitdagingen ga je tegenkomen en hoe ga je daar mee om? Hoe neem je de mensen om je heen mee in je nieuwe, sociale plannen? Hoe verdeel je de focus tussen sociale winst en financiële profit? Ook is er ruimte voor persoonlijke casussen en deelt Alan leerzame verhalen uit de praktijk. We gaan samen op zoek naar de positieve impact van sociaal ondernemen op jouw bedrijf.

Interesse in sociaal ondernemen, de voordelen en de uitdagingen? Zorg dat je ook de eerste workshop volgt, zodat je in deze vervolg workshop gemakkelijk aan de slag kunt.

De workshop wordt geleid door Alan Bredenhorst (125Procent), die al 25 jaar sociaal ondernemer is. In deze workshopserie deelt hij zijn kennis en ervaring met jou. Alan doet dit omdat hij er in gelooft dat hij zijn maatschappelijke impact kan vergroten door bij te dragen aan andere sociale ondernemers.

 

Cursusdata

  • woensdag 27 oktober | 16:00 - 17:30 uur
  • donderdag 2 december | 17:00 - 18:30 uur

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: 10-15 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

 

Organisatoren

De mensen achter dit event

Alan Bredenhorst
Alan Bredenhorst
Trainer

Aanmeldformulier Online workshop 'Sociaal ondernemen 2: Aan de slag in de praktijk'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Sociaal ondernemen 2: Aan de slag in de praktijk'


Cursus locatie