FNV ZZP

Online workshop 'Sociaal ondernemen 1: Nuttige en noodzakelijke kennis'

Laatste update: 20 augustus 2021

Online workshop 'Sociaal ondernemen 1: Nuttige en noodzakelijke kennis'

20-10-202116:00 - 17:30 uur

Online

In deze eerste workshop leer je wat sociaal ondernemen is, hoe je daar zelf invulling aan kunt geven en waar je allemaal rekening mee moet houden. Van bedrijfsvormen tot verantwoorde bedrijfsstrategieën, en van subsidies en fondsen tot aan belangrijke branche organisaties. In deze eerste 1,5 uur leer je alle ins & outs van het sociale ondernemerschap, de voordelen en een stukje wetgeving.

Interesse in sociaal ondernemen, de voordelen en de uitdagingen? Schrijf je dan in voor deze workshop, of beide workshops tegelijkertijd (zie ook het vervolg). Dan gaan we samen op zoek naar de positieve impact van sociaal ondernemen op jouw bedrijf.

De workshop wordt geleid door Alan Bredenhorst (125Procent), die al 25 jaar sociaal ondernemer is. In deze workshopserie deelt hij zijn kennis en ervaring met jou. Alan doet dit omdat hij er in gelooft dat hij zijn maatschappelijke impact kan vergroten door bij te dragen aan andere sociale ondernemers.

Cursusdata

  • woensdag 20 oktober | 16:00 - 17:30 uur
  • donderdag 18 november | 17:00 - 18:30 uur

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: 10-15 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Alan Bredenhorst
Alan Bredenhorst
Trainer

Aanmeldformulier 'Online workshop 'Sociaal ondernemen 1: Alles wat nuttig en noodzakelijk is om te weten'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Sociaal ondernemen 1: Nuttige en noodzakelijke kennis'


Cursus locatie