FNV ZZP

Online workshop 'Onderhandelen met impact'

Online workshop 'Onderhandelen met impact'

14-10-202011:00 - 12:30 uur

FNV Hoofdkantoor, Hertogswetering 159, Utrecht

Hoe kun je onderhandelen interessant en zelfs leuk gaan vinden? Herken je dat je in onderhandelingssituaties spanning of onzekerheid ervaart? Dat je je eigen belang te snel opgeeft of juist in conflict komt met de ander? Of dat je het gevoel hebt dat er een winnaar en verliezer waren in de onderhandeling?

 

Als we samenwerken, verkopen of inkopen, tot besluiten komen of conflicten oplossen, hebben we met de onderhandelingsdynamiek te maken. Als je meer inzicht hebt in de fases en dilemma’s die spelen in onderhandelen, kun je ook leren meer invloed te hebben op deze processen.

Na deze workshop ben je je meer bewust van de invloed van jouw gedrag en wat jou kan helpen om van een onderhandeling een goed gesprek met een goed resultaat te maken.              

Je kunt een eigen casus inbrengen en daarmee aan de slag. Een training waarin je op een ontspannen manier veel leert over (soms spannende) onderhandelingen.

 

Cursusdata

  • vrijdag 12 juni (Utrecht) |10:00 – 16:00 uur  - AFGELAST
  • vrijdag 14 oktober (online) | 11:00 - 12:30 uur (aanmelden)

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €50,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: 10-15 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

 

Organisatoren

De mensen achter dit event

Laura Hagt
Laura Hagt
Trainer, acteur

Aanmeldformulier Online workshop 'Onderhandelen met impact'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Onderhandelen met impact'


Cursus locatie