FNV ZZP

Online workshop 'Netwerken'

Laatste update: 27 juli 2023

Online workshop 'Netwerken'

6-10-202309:30 - 12:30 uur

online

Netwerken is een onderdeel van je bedrijfsplan. Maar hoe doe je dit nu eigenlijk? In deze workshop leer je een actief netwerk opzetten, onderhouden en uitbouwen. Na afloop beschik je over diverse vaardigheden om mensen te benaderen en een afspraak met hen te maken. Ook heb je de kennis en vaardigheden om met hen in gesprek te gaan over raakvlakken tussen hun situatie en jouw interesses. Dit alles met het uiteindelijke doel om een actief netwerk op te bouwen waar je bijvoorbeeld op de hoogte blijft van de laatste trends of ambassadeurs vindt voor promotie van je dienst en product. 

Tijdens de workshop ben je vooral bezig met het trainen van vaardigheden. Er is ruimte om te netwerken in een veilige omgeving. Deelnemers werken samen in groepsopdrachten en er is veel aandacht voor de praktijk, bijvoorbeeld door verschillende simulatiespelen en praktijkopdrachten.

Met het volgen van de workshop 'Netwerken' leg je een stevige basis voor de workshop Acquisitie van FNV Zelfstandigen.

Cursusdata 

  • vrijdag 6 oktober | 09:30 - 12:30 uur

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.


Aantal deelnemers: ten minste 10-12 personen


Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. U wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Andrew David
Andrew David
H4 organisatie training advies

Aanmeldformulier Online workshop 'Netwerken'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Netwerken'


Cursus locatie