FNV ZZP

Online workshop 'Je eigen klant in beeld krijgen'

Online workshop 'Je eigen klant in beeld krijgen'

28-10-202013:30 - 14:30 uur

Online

Elke ondernemer wil zijn klant centraal stellen. Doe jij dat zelf? Wie is jouw klant eigenlijk? Het is de vraag hoe je prospect uiteindelijk bij jouw aanbod uitkomt, en hoe hij of zij vervolgens jouw dienstverlening of product beleeft. Het goede nieuws is: klantbeleving kan je sturen!

 

Programma

  • Basisbegrippen customer journey
  • Klantstatus verhogen
  • Klantreis organiseren
  • Werken met persona
  • Customer journey mapping

 

Voorbereiding en werkwijze

Voor aanvang ontvang je een mail van de trainer met advies over je voorbereiding. We raden je aan je tevoren in dat bericht te verdiepen, zodat je meer haalt uit deze workshop. In deze workshop gaan je samen met de andere deelnemers aan de slag met gevarieerde werkvormen. Waar mogelijk spelen we in op jouw bedrijf. Je werkt deels offline. Een laptop is handig om je aantekeningen te maken of iets op te zoeken.

 

Voor wie

Je hebt minimaal enkele opdrachten of verkopen achter de rug. Je beschikt dus over een klantenbestand. Ook weet je welke doelgroepen je graag als klanten wilt werven. Je wilt je verdiepen in je (potentiële) klanten en in de stappen die zij zetten om uiteindelijk een aankoopbesluit te nemen.

 

Misschien ontdek je tijdens de workshop, dat je jouw marketing en communicatie wilt bijstellen op basis van je inzichten in de customer journey. Gelukkig biedt ZZP Academy je ook trainingen rond bijvoorbeeld websites, social media en nieuwsbrieven.

 

Resultaat

Je ontwikkelt in deze verfrissende en laagdrempelige bijeenkomst meer begrip voor de werking van de customer journey en de betekenis van klantbeleving voor jouw bedrijfssucces en werkplezier. Dit leidt uiteindelijk tot klantgerichter werken en daarmee betere klantrelaties. Je bedrijf kikkert ervan op!

 

Cursusdata

woensdag 28 oktober | 13:30 – 14:30 uur

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €50,- in rekening te brengen.


Aantal deelnemers: 10-16 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Deze training wordt verzorgd door Ivonne Smit en Ton Kemp (Viatrix)

Organisatoren

De mensen achter dit event

Ivonne Smit en Ton Kemp
Ivonne Smit en Ton Kemp
Trainers

Aanmeldformulier Online workshop 'Je eigen klant in beeld krijgen'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Je eigen klant in beeld krijgen'


Cursus locatie