FNV ZZP

Online workshop 'Hoe zit dat nou: zzp-pensioen?'

Online workshop 'Hoe zit dat nou: zzp-pensioen?'

23-6-202109:30 - 11:30 uur

Online

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, die met het vraagstuk ‘pensioen’ zitten. Hoe werkt het? Waar kan ik terecht? Heb ik grote bedragen nodig om dit op te bouwen? Kan ik ook beslissen niet in te leggen etc. Wat zijn mijn voor- en nadelen?

In deze online masterclass krijg je extra inzicht in een aantal partijen, die ZZP pensioen aanbieden en maak je (globaal) kennis hoe het systeem voor pensioenopbouw werkt.Maar uitgebreid over de FOR en ZZP Pensioen. Welke mogelijkheden er voor jou zijn als ondernemer. Ook krijg je praktische tips om pensioen op te bouwen naast je eigen bedrijf als zzp’er. Hierbij maakt het niet uit welk bedrag jij wil investeren: er is geen minimaal vereist bedrag. Als je nog geen bedrag, of een klein bedrag, in gedachten hebt is deze masterclass ook zeer geschikt. Wil jij ook fiscaal vriendelijk je pensioen opbouwen en wil jij de tools krijgen hoe dat te doen? Schrijf je dan in.

 

Cursusdata

  • woensdag 23 juni | 09:30 - 11:30 uur
  • maandag 22 november | 09:30-11:30 uur

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

 

Organisatoren

De mensen achter dit event

Natie Angela
Natie Angela
trainer en vermogensbegeleider (BeleggenmetAngela)

Aanmeldformulier online workshop 'Hoe zit dat nou: zzp-pensioen?'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Hoe zit dat nou: zzp-pensioen?'


Cursus locatie