FNV ZZP

Online workshop 'Hoe bouw je vermogen op als zzp’er?'

Laatste update: 13 juni 2022

Online workshop 'Hoe bouw je vermogen op als zzp’er?'

12-10-202210:00 - 11:30 uur

Online

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, die met het vraagstuk zitten “Hoe kan ik het beste mijn vermogen opbouwen voor bijvoorbeeld mijn pensioen? Of hoe kan ik meer rendement behalen met mijn vermogen en welke mogelijkheden zijn er?”

In deze online masterclass maak je kennis met verschillende manieren om vermogen op te bouwen, waaronder kennis hoe het systeem van ons pensioenstelsel voor jou werkt . De voor- en nadelen van de verschillende opties komen aan bod. Plus tips hoe je praktisch jouw eigen vermogensplan kunt opzetten. Hierbij maakt het niet uit welk bedrag jij wil investeren: er is geen minimaal vereist bedrag. Het maakt ook niet uit of je voornemens bent om één vast bedrag of een maandelijks bedrag te gaan investeren. Ook als je nog geen bedrag, of een klein bedrag, in gedachten hebt is deze online masterclass zeer geschikt.

 

Cursusdata

  • woensdag 12 oktober | 10:00 - 11:30 uur

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Natie Angela
Natie Angela
trainer en vermogensbegeleider (BeleggenmetAngela)

Aanmeldformulier Online workshop 'Hoe bouw ik vermogen op als zzp’er?'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Hoe bouw je vermogen op als zzp’er?'


Cursus locatie