FNV ZZP

Online workshop 'E-mailmarketing met WordPress (MailPoet)'

Laatste update: 6 januari 2022

Online workshop 'E-mailmarketing met WordPress (MailPoet)'

9-2-20229:30 - 10:30 uur

Online

Met MailPoet kun je meer dan nieuwsbrieven sturen. Deze plug-in voor WordPress biedt ook mogelijkheden voor op maat gemaakte e-mailings. Je zendt de juiste boodschap, op het goede moment, aan de juiste klant. Heb je een webshop? MailPoet werkt geïntegreerd met Woocommerce. Met als inzet: een grotere kans op conversie.

Na ‘E-mailmarketing met WordPress’ heb je een ontwerp van je eigen nieuwsbrief, mede geïnspireerd door feedback van de docent en de mededeelnemers. Bovendien weet je hoe je nieuwsbrieven en e-mailmarketing effectief kunt inzetten.
Ben je webshopeigenaar en gebruik je Woocommerce? Dan leer je ook mogelijkheden om MailPoet toe te passen voor trefzekere e-mailings rond de bestellingen!

Voor deelnemers met ruime ervaring in WordPress
‘E-mailmarketing met WordPress’ is geschikt voor deelnemers met minimaal enkele jaren grondige ervaring in WordPress. Let op: deelname heeft geen zin wanneer je je niet in dit profiel herkent.

Tip: deze training is geschikt als vervolg op ‘Maak je eigen website in WordPress’.

 

Cursusdata

  • zelfstudie van 2 tot 11 februari 2022, webinar: woensdag 9 februari | 09:30 – 10:30 uur
  • studie-uren: 4 tot 6 uur excl. webinar & vullen van mailings en nieuwsbrief

 

Deelname

Alleen FNV-leden kunnen deelnemen aan de training. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de training, of niet komen zonder afmelding zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: 10 - 12 personen

Bij te weinig deelnemers kan de training worden verzet of geannuleerd. Natuurlijk ontvang je hiervan dan tijdig ons bericht.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Ton Kemp
Ton Kemp
trainer en online marketeer (Viatrix)

Aanmeldformulier 'E-mailmarketing met WordPress (MailPoet)'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'E-mailmarketing met WordPress (MailPoet)'


Cursus locatie