FNV ZZP

Online workshop 'Cybercrime en online security'

Laatste update: 27 juli 2023

Online workshop 'Cybercrime en online security'

1-12-202310:00 - 11:30 uur

Online

Dagelijks worden zowel particulieren als ondernemers slachtoffer van online criminaliteit en deze vorm van criminaliteit is groeiende. Daarom is het verstandig om als ondernemer actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat je met je bedrijf niet in de problemen komt.

Deze training is vooral gericht op zelfstandig ondernemers, die niet zelf een 'ICT-afdeling' hebben, maar dit grotendeels zelf regelen. Wat zijn de valkuilen, op welke manier kun je je beschermen en hoe zorg je ervoor dat je website en bedrijf (digitaal) zo veilig mogelijk is? Trainer Oscar Bulthuis heeft zich de afgelopen twee jaar sterk verdiept in dit onderwerp en er inmiddels tientallen interactieve workshops over gegeven. Wees geen dief van je eigen veiligheid en meld je aan!

 

Cursusdata (LET OP: 1 workshop = 2 sessies)

  • vrijdag 1 en 8 december | 10:00 - 11:30 uur

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

 

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

 

Aantal deelnemers: ten minste 10-12 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Oscar Bulthuis
Oscar Bulthuis
Trainer

Aanmeldformulier Online workshop 'Cybercrime en online security voor ondernemers'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Cybercrime en online security'


Cursus locatie