FNV ZZP

Online workshop 'Beleggen voor beginners'

Online workshop 'Beleggen voor beginners'

18-6-202109:30 - 11:30 uur

Online

 

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, die met het vraagstuk zitten “Is beleggen iets voor mij?”. In de masterclass maak je kennis met wat beleggen nou precies is. In deze workshop krijg jij inzichten en tools hoe te beleggen. Ook komen actuele onderwerpen aanbod, zoals: Wat te doen als er een beurcrash is? Plus tips hoe jij praktisch jouw eigen vermogensplan kunt opzetten.

Ben jij een beginnende belegger en ben je nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de risico’s en de te behalen rendementen, dan is deze masterclass zeer geschikt voor jou. Hierbij maakt het niet uit welk bedrag jij wil investeren. Het maakt ook niet uit of je voornemens hebt om één vast bedrag of een maandelijks bedrag te gaan investeren. Ook als je nog geen bedrag, of een klein bedrag, in gedachten hebt, is deze online masterclass zeer geschikt.

Deze training wordt verzorgd door Natie Angela (Beleggen met Angela)

Cursusdata

  • vrijdag 18 juni | 09:30 - 11:30 uur
  • vrijdag 19 november | 09:30-11:30 uur

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

 

 

Organisatoren

De mensen achter dit event

Natie Angela
Natie Angela
Trainer

Aanmeldformulier Online workshop 'Beleggen voor beginners'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Beleggen voor beginners'


Cursus locatie