FNV ZZP

Online workshop 'Beleggen voor beginners'

Laatste update: 10 augustus 2023

Online workshop 'Beleggen voor beginners'

25-10-202309:30 - 11:00 uur

Online

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, die met het vraagstuk zitten “Is beleggen iets voor mij?”. In deze workshop krijg jij inzichten en tools hoe te beleggen. Je maakt kennis met wat beleggen nou precies is. Ook komen actuele onderwerpen aan bod, zoals: Wat te doen als er een beurscrash is? Plus tips hoe jij praktisch jouw eigen vermogensplan kunt opzetten.

Ben jij een beginnende belegger en ben je nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de risico’s en de te behalen rendementen, dan is deze masterclass zeer geschikt voor jou. Hierbij maakt het niet uit welk bedrag jij wil investeren. Het maakt ook niet uit of je voornemens hebt om één vast bedrag of een maandelijks bedrag te gaan investeren. Ook als je nog geen bedrag, of een klein bedrag in gedachten hebt, is deze online masterclass zeer geschikt.

Deze training wordt verzorgd door Natie Angela (Beleggen met Angela)

Cursusdata

  • woensdag 25 oktober | 09:30 - 11:00 uur

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: ten minste 10 - 12 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Natie Angela
Natie Angela
Trainer

Aanmeldformulier Online workshop 'Beleggen voor beginners'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Beleggen voor beginners'


Cursus locatie