FNV ZZP

Online workshop 'Adviseren'

Laatste update: 25 juli 2022

Online workshop 'Adviseren'

2-12-202209:30 - 12:30 uur

Online

Mensen geven graag, vaak en veel advies. Om daarmee anderen te helpen hun doelen te bereiken of om hun persoonlijke of professionele situatie te verbeteren. Maar hoe stel je vast wat een verbetering is? Wat is de beste manier om iemand daarbij te adviseren? En vooral, welke kwaliteiten en vaardigheden moet je bezitten om deskundig advies te kunnen geven? Deze (verkorte) workshop bevat theorie, tips en trucs, praktijkvoorbeelden en oefeningen. Je krijgt inzicht in de vaardigheden die nodig zijn om een professioneel adviseur te worden en leert je eigen adviesstijl te ontwikkelen.

Daarnaast ervaren de deelnemers hoe belangrijk het verschil is tussen de uiteenlopende adviesrollen: een coach, adviseur en expert worden vaak als het hetzelfde gezien, maar er zijn verschillen! Er is ruimte voor vragen, discussie en persoonlijke aandacht.

Cursusdata

  • vrijdag 11 november | 09:30 - 12:30 uur
  • vrijdag 2 december | 09:30 - 12:30 uur

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: ten minste 10-12 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Andrew David
Andrew David
H4 organisatie training advies

Aanmeldformulier Online workshop 'Adviseren'

                         
 

Aanmelden

Online workshop 'Adviseren'


Cursus locatie