FNV ZZP

Online workshop ‘Acquisitie en Zichtbaarheid’

Online workshop ‘Acquisitie en Zichtbaarheid’

29-4-202109:30 - 13:30 uur

Online

In deze workshop leer je hoe je zichtbaar en vindbaar wordt voor nieuwe klanten. Van tevoren reviewen we de tekst op je eigen website en het resultaat hoor je in de workshop.

  • Stuur daarom direct na de bevestiging de link van je website naar zzpacademy@fnv.nl, uiterlijk 1 week voor de workshop.

Na afloop van deze online workshop:

  • weet je wat acquisitie inhoudt;
  • weet je hoe je met succes klanten benadert;
  • is de tekst op jouw website helder en pakkend;
  • heb je jouw eigen elevator pitch.

Verder maken we samen een bio of profieltekst die je kunt gebruiken voor verschillende socialmediaplatforms als LinkedIn, Twitter en Instagram. Je leert hoe je bezoekers vasthoudt met je tekst. Bijzonder in deze online workshop is dat we de tekst van jouw eigen website scannen op doeltreffend taalgebruik. Echt maatwerk dus!

Wil je optimaal van deze workshop gebruik maken? Stuur dan na de bevestiging van je inschrijving de link naar je website naar zzpacademy@fnv.nl. Uiterlijk 1 week voor de workshop.

Acquisitie die bij je past

Jouw doel is: nieuwe opdrachten werven. Wij laten je zien hoe je potentiële opdrachtgevers of klanten benadert en een eerste afspraak maakt. Resultaat van deze workshop: je weet hoe je met opdrachtgevers in gesprek gaat over raakvlakken tussen hun situatie en jouw dienst of product. En de tekst op jouw website is prikkelend en uitnodigend. 

Aan de slag met zichtbaarheid

In de online workshop maak je korte offline opdrachten die je in duo’s of met ons als workshopleiders bespreekt. We zorgen voor voldoende onderbrekingen zodat je gefocust blijft en je de informatie optimaal benut.

 

Cursusdata

  • Dinsdag 2 maart | 09:30 - 13:30 uur | VOL
  • donderdag 29 april | 09:30 - 13:30 uur

 

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: 10-12 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Andrew David (H4 organisatie training advies) en Hansje Langedijk (Anders Verwoord)
Andrew David (H4 organisatie training advies) en Hansje Langedijk (Anders Verwoord)
Trainer

Aanmeldformulier Online workshop ‘Acquisitie en Zichtbaarheid’

                         
 

Aanmelden

Online workshop ‘Acquisitie en Zichtbaarheid’


Cursus locatie