FNV ZZP

Online Business booster - Sales zonder aansmeren

Laatste update: 17 december 2021

Online Business booster - Sales zonder aansmeren

21-4-20229:30 - 12:00 uur

Online

Vind jij verkopen één van de lastigste aspecten van je business? Heb je moeite om jezelf krachtig voor te stellen, of jezelf onder de aandacht te brengen in een gesprek? Vind je het lastig om te zien waar je nou echt waarde toevoegt? Of wil je het wel, maar heb je ook geen zin om iemand iets ‘aan te smeren’?

Toch is één van de meest belangrijke dingen als zzp'er dat je jezelf kan 'verkopen’. Wil je daar wel een zetje voor in de rug? Dan is dit de training voor jou! Sales draait namelijk niet om verkopen, maar om adviseren. Adviseren van jezelf, jouw dienst of product. Hoe je dat doet, zonder dat je je een 'verkoper' voelt? Dat leer je in deze training!

Cursusdata 

  • Donderdag 21 april | 09:30 – 12:00 uur

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: 10-12 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Nicole de Leeuw en Lotte van Sprang
Nicole de Leeuw en Lotte van Sprang
Trainers

Aanmeldformulier Business booster - Sales zonder aansmeren

                         
 

Aanmelden

Online Business booster - Sales zonder aansmeren


Cursus locatie