FNV ZZP

Belasting webinar

Laatste update: 31 januari 2023

Belasting webinar

16-3-202310:30 - 12:00 uur

Online (Teams)

Veel zelfstandigen zien als een berg op tegen het doen van hun aangifte inkomstenbelasting. Vanaf maart is het weer zover en kun je weer belastingaangifte doen over 2022. Daarom organiseert FNV Zelfstandigen voor alle zelfstandige leden een belastingwebinar.

Tijdens het webinar gaan we in op de aangifte inkomstenbelasting, de aftrekposten en specifieke ondernemersregelingen, zoals de MKB-vrijstelling, zelfstandigenaftrek en representatiekosten. Als er voldoende tijd is, dan kun je uiteraard ook vragen stellen. 

Let op: 

  • Wij geven géén belastingadvies. Het doen van de juiste en tijdige  aangifte inkomstenbelasting blijft je eigen verantwoordelijkheid.   
  • Dit webinar gaat over de inkomenstenbelasting en niet over de btw-aangifte.

 

Cursusdata

  • donderdag 16 maart | 10:30 - 12:00 uur  (Teams) 
  • donderdag 23 maart | 19:30 - 21:00 uur (Teams)  

 

Na je aanmelding ontvang je van ons een e-mail met digitale link naar het webinar en kun je aangeven wat je moeilijk vindt bij het doen van de aangifte. We proberen daar dan rekening mee te houden tijdens het webinar.Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

 

Aantal deelnemers: min 15 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Organisatoren

De mensen achter dit event

Florian de Jager
Florian de Jager
trainer

Aanmeldformulier Belasting webinar

                         
 

Aanmelden

Belasting webinar


Cursus locatie