FNV ZZP

Overtuigend Presenteren met boek Storydesign & e-learning

Laatste update: 29 juli 2022

Overtuigend Presenteren met boek Storydesign & e-learning

Online

Presenteren kun je leren! 

(aanbod tot maart 2023 – dankzij NL-leert-door subsidie, is de training t.w.v. 219,50 kosteloos)


Je leert overtuigend te presenteren op basis van een goed onderbouwd verhaal. Goede presentaties boeien van het allereerste moment en komen sterk over. Je verhaal moet kraakhelder zijn en meteen blijven hangen in de hoofden van de luisteraars. Maar hoe maak je zo’n verhaal? Het boek geeft je tips en tricks.

Bovendien kun je online, vanuit je luie stoel je presentatievaardigheden aanzienlijk vergroten. Eigenlijk een soort korte masterclass, maar dan thuis! In acht overzichtelijke modules nemen we je stap voor stap mee door de inzichten van de Griekse oudheid tot de TED-talks van nu en de managers op de Zuid-As. Het geheim van een succesvolle presentatie zit aan de achterkant: het ontwerp van je verhaal bepaalt grotendeels het succes van je presentatie. Het boek en de e-learning helpen je een overtuigend verhaal zelf te ontwerpen. 


Na deze e-course
 

  1. Weet je hoe je een boeiende presentatie opbouwt
  2. Kun je je snel en makkelijk voorbereiden
  3. Krijg je je verhaal goed in de vingers zodat jij en je verhaal écht uit de verf komen
  4. Ontvang je een Storydesign certificaat


Wat krijg je?

Het boek Storydesign  en de e-course t.w.v. 219,50, krijg je kosteloos toegezonden, zodra je je inschrijving en de kennismakingsmodule hebt ingevuld. Je krijgt een persoonlijke e-learning deelname-link, inclusief 14 downloads, een werkboek, 13 unieke video’s en 25 unieke audiofragmenten. Na 8 modules krijg je een certificaat toegestuurd.


Inschrijven 

Via onderstaande link kom je op de inschrijvingspagina van Nobbe Mieras en kun je je vervolgens simpel en gratis inschrijven.

Schrijf je hier in voor de e-course Overtuigend Presenteren met Storydesign

Organisatoren

De mensen achter dit event

FNV Zelfstandigen
FNV Zelfstandigen
trainer

Overtuigend Presenteren met boek Storydesign & e-learning


Cursus locatie