FNV ZZP

Online Summer Academy

undefined

Het overzicht van de cursussen die op woensdag 26 augustus en vrijdag 28 augustus 2020 op de Online Summer Academy worden aangeboden zie je hieronder. Na afloop van de middagcursussen vindt een digitale borrel plaats.

 

Ter voorbereiding op de Online Summer Academy
‘Inloopspreekuur’ Elevatorpitch

door Karen de Vries

(ter voorbereiding op de Online Summer Academy)

 • Maandag 17 augustus, 09:00 – 12:30 uur
 • Woensdag 19 augustus, 09:00 – 12:30 uur

Live of online, er zijn nog steeds heel veel gelegenheden waar je je even kort moet voorstellen. Heb jij dan een korte krachtige tekst van een halve minuut paraat?

Voor de ZZP online Summer Academy wordt aan alle deelnemers gevraagd om zich voor te stellen. Dat is fijn, want dan weet je wie je medecursisten zijn en kun je contact opnemen en je maakt jezelf als zzp’er goed zichtbaar. Het is ook altijd een beetje spannend. Wat zeg je wel en wat zeg je niet?

Kom je er niet goed uit, meld je dan aan voor een coaching sessie, zodat jij ook goed voor het voetlicht komt. Bereid alvast je tekst voor om jouw elevatorpitch goed neer te zetten. Zo kunnen we direct aan de slag!
Tips vind je hier: 
http://www.karendevries.nl/elevatorpitch/prikkelende-presentatie/

Meld je via deze link aan voor het inloopspreekuur 'Elevatorpitch'.


Netwerkbijeenkomst Online Summer Academy
kennismaking

 • Maandag 24 augustus, 16:00 – 17:00 uur

Je bent van harte welkom bij de opening van de Online Summer Academy, waar ontmoeting centraal staat. In korte tijd kom je veel te weten over je medecursisten en de trainers en is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Bereid je een pitch voor om jou en je bedrijf voor te stellen?? Hier vind je 6 goede tips! Kom je er niet goed uit, meld je dan aan voor ‘inloopspreekuur Elevatorpitch’, zodat jij ook goed voor het voetlicht komt.

Meld je via deze link aan voor de netwerkbijeenkomst Kennismaking. 

Masterclass Online Presenteren

door Jonas van der Vlugt en Gijs Nillessen

 • Woensdag 26 augustus, 15:00 – 16:30 uur

We ontmoeten elkaar massaal online: Webinars geven, online vergaderen, je klanten trainen of online je bedrijf in the picture spelen. Allemaal vormen van online presenteren. Deze tijd vraagt om de juiste presentatie skills. FNV-ZZP en 360talk helpen je daar graag mee! Word nu binnen één masterclass een pro in online presenteren.

Na onze training kun je:

 • Omgaan met spanning rondom (online) presenteren
 • In één zin je kernboodschap verwoorden
 • Met een verhaal je publiek aan je lippen laten hangen
 • Met de juiste technieken energie in je sessie houden

Wij beloven je:

 • Een interactieve sessie met ruimte voor jouw vragen
 • Dat je de sessie opgenomen in je mail krijgt
 • Dat we naast hard werken ook veel gaan lachen

Nu aanmelden

 

ZZP Taalshow

door Ivonne Smit

Vrijdag 28 augustus, 13:00 – 14:30 uur

Hoe zet je taal op treffende wijze in voor je bedrijf? En vermijd vooral de valkuilen.
Formulering, stijl en opvallende taalpatronen in branches. Wervelende online bijeenkomst met tips, discussie én spelelement. Wat je nodig hebt: concentratie, je smartphone en zin om actief bij te dragen. Er mag gelachen worden!

Nu aanmelden

 

Klantpaspoort maken

door Ivonne Smit en Ton Kemp

 • Woensdag 26 augustus, 09:30 – 11:30 uur
 • Vrijdag 28 augustus, 09:30 – 11:30 uur

Herken jij jouw modelklant op straat? Op wie zou je je marketing en communicatie moeten afstemmen? Stel het paspoort samen van jouw klant. Ieder gaat er ook individueel mee aan de slag. Online bijeenkomst met toelichting, oefening en bespreking van de resultaten.

Nu aanmelden

 

Hoe bepaal ik mijn tarief?

door Wienand Sieperda

 • Vrijdag 28 augustus,13:00 – 14:30 uur

Hoe kom je op een eenvoudige manier tot een goed tarief voor jouw werkzaamheden? Waarmee moet je rekening houden bij het bepalen van je tarief? Stapsgewijs nemen we de factoren, die een rol spelen bij het bepalen van je uurtarief, met je door.

Nu aanmelden

 

 

Goed van start

door Thomas Gontscharoff

 • Woensdag 26 augustus, 13:00 – 16:00 uur

In een middag, krijg je een goede voorbereiding op de start van je bedrijf: Welk uurtarief moet ik rekenen? Waarom moet ik een opdrachtovereenkomst gebruiken? Een jurist van FNV zelfstandigen geeft je antwoord op deze vragen. Er is aandacht voor:

 • Wat is ondernemerschap?
 • Nut en noodzaak van contract en algemene voorwaarden
 • Hoe presenteer je je bedrijf
 • Administratie en verzekeringen
 • En natuurlijk is er uitgebreid de mogelijkheid om je vragen te stellen

Nu aanmelden

 

AVG en privacy management in de praktijk

door Ivonne Smit en Ton Kemp

 • Woensdag 26 augustus, 13:00 – 14:30 uur

De klant wil privacy. Kan jij dan nog wel zakendoen binnen de AVG? Tuurlijk! En welke valkuilen omzeil je wanneer je bestendige klantrelaties wilt opbouwen? Kennissessie over wat mag en kan, vanuit het perspectief van marketing en communicatie. Voor zzp’ers die niet eerder deelnamen aan de FNV-workshops over de AVG.

Nu aanmelden

 


VOL:
Hoe bouw ik vermogen op als zzp’er?

door Natie Angela

 • Woensdag 26 augustus, 09:30 – 11:30 uur

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, die met het vraagstuk zitten “Hoe kan ik het beste mijn vermogen opbouwen voor bijvoorbeeld mijn pensioen? Of hoe kan ik meer rendement behalen met mijn vermogen en welke mogelijkheden zijn er?”

In deze online workshop maak je kennis met verschillende manieren om vermogen op te bouwen, waaronder kennis hoe het systeem van ons pensioenstelsel voor jou werkt . De voor- en nadelen van de verschillende opties komen aan bod. Plus tips hoe je praktisch jouw eigen vermogensplan kunt opzetten. Hierbij maakt het niet uit welk bedrag jij wil investeren: er is geen minimaal vereist bedrag. Het maakt ook niet uit of je voornemens bent om één vast bedrag of een maandelijks bedrag te gaan investeren. Ook als je nog geen bedrag, of een klein bedrag, in gedachten hebt is deze online workshop zeer geschikt. Wil jij ook weten wat de mogelijkheden zijn waaronder de fiscaal vriendelijke manieren? Schrijf je dan in.

 


VOL:
Hoe zit dat nou; ZZP pensioen

door Natie Angela

 • Woensdag 26 augustus, 13:00 – 14:30 uur

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, die met het vraagstuk ‘pensioen’ zitten. Hoe werkt het? Waar kan ik terecht? Heb ik grote bedragen nodig om dit op te bouwen? Kan ik ook beslissen niet in te leggen etc. Wat zijn mijn voor- en nadelen?

In deze online workshop krijg je extra inzicht in een aantal partijen, die ZZP pensioen aanbieden en maak je (globaal) kennis hoe het systeem voor pensioenopbouw werkt. Welke mogelijkheden er voor jou zijn als ondernemer. Ook krijg je praktische tips om pensioen op te bouwen naast je eigen bedrijf als zzp’er. Hierbij maakt het niet uit welk bedrag jij wil investeren: er is geen minimaal vereist bedrag. Ook als je nog geen bedrag, of een klein bedrag, in gedachten hebt is deze workshop zeer geschikt. Wil jij ook fiscaal vriendelijk je pensioen opbouwen en wil jij de tools krijgen hoe dat te doen? Schrijf je dan in. 

Beleggen voor beginners!
Maar hoe werkt dit nou eigenlijk?

door Natie Angela

 • Vrijdag 28 augustus, 09:30 – 11:30 uur

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, die met het vraagstuk zitten “Is beleggen iets voor mij?”. In de workshop maak je kennis met wat beleggen nou precies is. In deze workshop krijg jij inzichten en tools hoe te beleggen. Ook komen actuele onderwerpen aanbod, zoals: Wat te doen als er een beurcrash is? Plus tips hoe jij praktisch jouw eigen vermogensplan kunt opzetten.

Ben jij een beginnende belegger en ben je nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de risico’s en de te behalen rendementen, dan is deze workshop zeer geschikt voor jou. Hierbij maakt het niet uit welk bedrag jij wil investeren. Het maakt ook niet uit of je voornemens hebt om één vast bedrag of een maandelijks bedrag te gaan investeren. Ook als je nog geen bedrag, of een klein bedrag, in gedachten hebt, is deze online workshop zeer geschikt.

Nu aanmelden

 

Hoe kun je een aandelenportefeuille maken en onderhouden?

door Natie Angela

 • Vrijdag 28 augustus, 13:00 – 14:30 uur

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, die met het vraagstuk zitten “Hoe kan ik het beste mijn aandelenportefeuille samenstellen? Of welke strategie is dan behapbaar en onderhoudsvriendelijk?” Je wilt graag beleggen, maar je wilt er niet de hele dag mee bezig zijn.

Ben jij een beginnende belegger en nieuwsgierig hoe een aandelenportefeuille en vermogensplan samengesteld wordt? In de workshop krijg je kennis over de verschillende aandelentrackers en het verschil met aandelenbeleggingsfondsen. Naast inzicht, krijg je ook tools en tips hoe jij een aandelenportefeuille en vermogensplan kunt opzetten. Hierbij maakt het niet uit welk bedrag jij wilt investeren: er is geen minimaal vereist bedrag. Het maakt ook niet uit of je voornemens hebt om één vast bedrag of een maandelijks bedrag te gaan investeren. Ook als je nog geen bedrag, of een klein bedrag, in gedachten hebt, is deze online workshop zeer geschikt.

Nu aanmelden

 VOL:
Wat is jouw toegevoegde waarde?

door Nicole de Leeuw

 • Woensdag 26 augustus, 09:30 – 11:30 uur
 • Vrijdag 28 augustus, 09:30 – 11:30 uur

Vind je het ongemakkelijk om jouw waarde in het gesprek te benoemen en vooral als er gevraagd wordt: “Waarom moet ik jou kiezen voor deze opdracht?” Misschien ben je wel net een totaal ander kant op gegaan in de crisis of zie je kansen en vind je het nog lastig daar jezelf voor te adviseren? Krijg je het gevoel dat je een verkooppraatje aan het houden bent als je je talent benoemt? of beschrijf je het met woorden, waarvan je niet zeker bent of ze wel bij jou passen?

 • Backpacken: bewust worden van eigen kwaliteiten
 • Talenten en toegevoegde waarde
 • WIIFY: What’s In It For You - gebruik de juiste bewoording

Hoe zet je een krachtig verhaal neer met jouw kwaliteiten en een goed gevoel? In deze online workshop  krijg je inzicht in je toegevoegde waarde en wat er voor nodig is om dit met overtuiging over te brengen. 

Kracht door uitstraling

door Merianka Lesage

 • Woensdag 26 augustus, 09:30 – 11:30 uur

Werk aan je online uitstraling en koppel je innerlijk aan je uiterlijk! In deze tijd ben je zichtbaarder dan ooit en is jouw uitstraling een perfect marketinginstrument. Ook online doet de eerste indruk ertoe en kun je non-verbale communicatie inzetten voor een goede persoonlijke presentatie.

Tijdens deze online training krijg je praktische tips om optimaal in beeld te zijn.

Nu aanmeldenVOL:
Versterk je boodschap

door Merianka Lesage

Je leert in deze workshop hoe je kunt aansluiten en inspelen op het onbewuste en bewuste brein van de lezer/kijker van jouw boodschap. Na deze online training heb je het inzicht en een set vaardigheden om mensen te boeien, te inspireren en te overtuigen. De checklist die je ontvangt kun je gebruiken voor om al jouw communicatiemiddelen aan te scherpen.

 


VOL:
Profileren via LinkedIn

door Merianka Lesage

 • Vrijdag 28 augustus, 09:30 – 11:30 uur

Straalt jouw LinkedIn profiel uit wat jij wilt? Wat kun je doen om authentiek te profileren, een goede indruk te maken en de juiste keuze te maken voor jouw profielfoto? Positieve beïnvloedingsprincipes, reclametechniek en communicatietips zijn de ingrediënten van dit webinar.

Handig om je linkedIn profiel bij de hand te hebben, evenals pen en papier!


VOL:
Online werkvormen

door Merianka Lesage

Ontdek werkvormen die werken! In deze korte kennis-clinic deelt Merianka haar eigen ervaringen met online werkvormen voor coaches en trainers. Weg met de saaie meetings: Meer aandacht, meer impact en meer energie!

 

Persoonlijke QuickScan “Beter in beeld”

door Merianka Lesage

 • Woensdag 26 augustus, 15:00 – 16:30 uur

Tijdens dit digitale inloopspreekuur krijg je een kort advies (10 á 15 minuten per persoon) over je eerste indruk: Hoe ben jij in beeld? Tijdens deze persoonlijke QuickScan leer je jouw eigen beeld versterken om nog beter in beeld te zijn, door rekening te houden met kleur, omgeving, licht, afstand camera en mimiek. Je leert meer over jouw eerste indruk en hoe je online effectiever kunt verbinden.


Nu aanmelden

 

Geen paniek!! … Maar, wat nu?!
Omgaan met onzekerheid en stress (deel 1)

door Laura Hagt

 • Woensdag 26 augustus, 15:00 – 16:30 uur

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die te kampen heeft met onzekerheid en stress. De training is erop gericht om meer inzicht in jezelf te krijgen en meer grip op je handelen.

Wat is stress? Uitleg over wat er in je lijf gebeurt en hoe je stress kan reduceren als het ongezond voelt. Waaruit bestaat jouw onzekerheid? Hoe komt die tot stand? Over Mindset: de samenhang tussen gebeurtenis-gedachten-gevoel-gedrag.

Deze workshop heeft 2 delen (deel 2 wordt gegeven op vrijdag). Het is aan te bevelen om beide delen te volgen, maar deze kunnen ook los van elkaar gevolgd worden.

Nu aanmelden
Geen paniek!! … Maar, wat nu?!
Omgaan met onzekerheid en stress (deel 2)

door Laura Hagt

 • Vrijdag 28 augustus, 15:00 – 16:30 uur

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die te kampen heeft met onzekerheid en stress. De training is erop gericht om meer inzicht in jezelf te krijgen en meer grip op je handelen.

Hoe help je jezelf als je jezelf dwars zit. Vertrouw op jezelf, op je flexibiliteit en improvisatie-vermogen. Over focus houden en structuur.

Deze workshop heeft 2 delen (deel 1 wordt gegeven op woensdag). Het is aan te bevelen om beide delen te volgen, maar deze kunnen ook los van elkaar gevolgd worden.

Nu aanmelden

 

Mindful ondernemen

door Oscar Bulthuis

 • Woensdag 26 augustus, 15:00 – 16:30 uur
 • Vrijdag 28 augustus, 15:00 – 16:30 uur

Hoe blijf je gezond als ondernemer? Zowel jij als je bedrijf? In deze training staat de gezondheidscheck centraal: eerst voor jezelf en dan voor je bedrijf! Want jouw gezondheid en die van je bedrijf zijn met elkaar verbonden: als het ene niet goed gaat, heeft dat effect op het andere. De resultaten van deze checks kunnen confronterend zijn, maar helpen je zeker om op kortere en langere termijn succesvol en gezond te blijven!

Nu aanmelden

 

Ondernemen is net reizen

door Oscar Bulthuis

 • Woensdag 26 augustus, 13:00 – 14:30 uur

Introductie van de KOMPAS-methode voor succesvol ondernemen: Auteur Oscar Bulthuis geeft een interactieve bloemlezing over de bestseller ‘Ondernemen is net reizen’ en de daarin geïntroduceerde KOMPAS--methode. Wat houdt deze in, wat betekent het voor jou en wat kun je er mee bereiken. Waarom werkt de metafoor ‘Ondernemen is net reizen’ zo krachtig? In de training voer je daadwerkelijke enkele stappen van de KOMPAS-methode uit en kun je volop vragen stellen, zodat je weg gaat met concrete handvatten om succesvoller te ondernemen.

Nu aanmelden

 

Smartclass marktonderzoek: niet sexy, wel heel slim!

door Oscar Bulthuis

 • Woensdag 26 augustus, 09:30 – 11:30 uur

Voor zelfstandigen met koudwatervrees voor marktonderzoek: Interactieve Smartclass van twee uur waarin je in stormvlucht tips and tricks krijgt om beter naar de markt te luisteren en minder geld te verliezen aan ineffectieve marketing.

Als zelfstandig ondernemer laat je maar wat graag je onderbuikgevoel spreken. Je kent de markt, je weet wat je doelgroep wil. Maar klopt dit wel? Durf jij het aan om met een open blik naar jouw aannames te kijken? Sta je erover open om op een strategische en gestructureerde manier te luisteren naar de geluiden uit de markt? Goed marktonderzoek legt de (hernieuwde) basis voor de marketing en groei van jouw bedrijf. Je vermijdt dure, ineffectieve campagnes en je vergroot je bekendheid onder jouw doelgroep. Met als resultaat: meer klanten en meer omzet.

Nu aanmelden

 

Personal branding

door Oscar Bulthuis

 • Vrijdag 28 augustus, 09:30 – 11:30 uur

Om succesvol te ondernemen, zijn in elk geval twee zaken cruciaal: toegevoegde waarde en zichtbaarheid. Juist voor de zelfstandig ondernemer is die zichtbaarheid van groot belang: je moet meestal eerst jezelf verkopen en dan pas je product of dienst.

Hoe zorg je er nu voor dat je op een juiste manier zichtbaar bent voor je doelgroep? Zodat je doelgroep jou herkent en weet wat ze aan je hebben? En ze vol vertrouwen bij jou klant worden?! Dat leer je in deze interactieve online training.

Nu aanmelden

 

Meer klanten, meer omzet

door Oscar Bulthuis

 • Vrijdag 28 augustus, 13:00 – 14:30 uur

Je wil verder groeien, maar hoe kom je aan meer klanten en krijg je meer omzet? Hoe vertaal je een goed plan naar concrete strategieën, omzet en klanten. Leer wat de meeste zelfstandigen verkeerd doen (en jij nooit meer na deze training!) en hoe zorg je ervoor dat je niet alleen maar in je bedrijf werkt, maar ook aan je bedrijf? Je spart niet alleen met de trainer, maar ook met de andere deelnemers en je kunt aan de slag met heldere handvatten over wat je kunt doen om verder te groeien.

Nu aanmelden

 

Acquisitie ‘Zichtbaar zijn voor je volgende klant’

door Hansje Langedijk en Andrew David

 • Woensdag 26 augustus, 09:30 – 11:30 uur

In deze workshop onderzoek je jouw acquisitiestijl en ga werken aan de tekst van je website.

Na afloop van deze online workshop:

 • weet je wat acquisitie inhoudt;
 • weet wanneer een tekst op jouw website helder en pakkend is;
 • heb je jouw eigen elevator pitch.

Je kiest de acquisitiestijl, die bij je past. Jouw doel is: nieuwe opdrachten werven. Wij laten je zien hoe je potentiële opdrachtgevers of klanten benadert en een eerste afspraak maakt. En je gaat aan de slag met zichtbaarheid: je maakt korte offline opdrachten ,die je in duo’s of met ons als workshopleiders bespreekt.

Nu aanmelden

 


VOL:
Waar zit jouw allergie? Of uitdaging?

door Andrew David

 • Woensdag 26 augustus, 15:00 – 16:30 uur

Met Kernkwadranten kun je op een gemakkelijke en inzichtelijke manier (kern)kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën van mensen zichtbaar kan maken. Altijd handig om te weten! Na afloop van deze workshop:

 • weet je hoe de kernwaarden werken;
 • weet je waarom anderen jou kunnen irriteren;
 • weet je wat je van anderen kunt leren.

In deze workshop krijg je oefeningen die je alleen, maar ook met anderen uitvoert.

 

 

Intervisie: Zelfstandig, maar niet alleen

door Andrew David

 • Vrijdag 28 augustus, 09:30 -11:30 uur

Bij intervisie komt een kleine groep gelijkwaardige professionals regelmatig bij elkaar, om te praten over hun eigen functioneren. Het is een waardevolle methode om te werken aan de ontwikkeling van vaardigheden, inzichten, bewustwording en beroepshouding. Bij intervisie nodig je elkaar uit tot zelfreflectie, ondersteun je elkaar, vergroot je je deskundigheden, en leer je voortdurend van praktijkervaringen van- en met elkaar (ondersteunen, leren, adviseren). Je komt vrijwillig (maar niet vrijblijvend) en op gelijkwaardige basis bijeen.

In deze (verkorte) workshop maak je kennis met een paar intervisiemethodieken en de kracht van het stellen van de juiste vragen.

Nu aanmelden

 

De voordelen van vaker ‘nee’ zeggen

door Andrew David

 • Vrijdag 28 augustus, 15:00 – 16:30 uur

In deze verkorte workshop word je je bewuster van je gedrag en de gevolgen daarvan: Vaak wil je tegemoet komen aan de wensen van je opdrachtgever, of een conflict uit de weg gaan. Je vult zelf al in wat je opdrachtgever verwacht en hebt al ‘ja’ gezegd voordat je het weet. Terwijl je beter ‘nee’ had kunnen zeggen.


Belangrijk is hoe je dit kunt omzetten naar assertief gedrag.

 • Je oefent in de groep hoe je jouw gedrag kunt veranderen. Daarbij wordt gebruik gemaakt praktijkopdrachten.
 • Je krijgt andere inzichten door de interactie met de deelnemers.
 • Aan het einde van de workshop heb je meer inzicht om je gedrag om te zetten in assertief gedrag.

Nu aanmelden

 

Online verkopen: Hoe werkt dat en is het wat voor mij?

door Karen de Vries

 • Woensdag 26 augustus, 09:30 – 11:30 uur

Digitale producten genereren een extra inkomensstroom naast je reguliere werk als zzp’er.

Het geeft je meer financiële vrijheid en je bent niet afhankelijk van tijd of plaats. Het is voor ieder beroep geschikt en met je eigen website kun je je producten promoten en verkopen.

Overweeg jij om ook online producten of diensten te gaan maken en verkopen, maar weet je niet hoe te beginnen? Deze workshop geeft je een overzicht van een aantal mogelijkheden voor online verkoop en wat er bij komt kijken om je product in de markt te zetten. Dan kun jij bepalen wat bij je past.

Nu aanmelden

 


VOL:
Verkoop in 1 week je eerste online dienst!

door Karen de Vries

 • Vrijdag 28 augustus, 09:30 -11:30 uur

Wat je expertise ook is: voeding, fotografie, financiën, IT, trainer of coach, of iets geheel anders, jij kunt in 1 week een digitale dienst verkopen. Er zijn een aantal slimme manieren, waarop je dat kunt doen. Die leer je allemaal in deze workshop. Wat zal jij opgetogen zijn als je dan al snel je eerste verdiensten binnen ziet komen.


Welk probleem van je klant los jij op?

door Karen de Vries

 • Woensdag 26 augustus, 13:00 – 14:30 uur
 • Woensdag 26 augustus, 15:00 – 16:30 uur

Jouw klant zit ergens mee, heeft een verlangen of een probleem, wat jij op kunt lossen.Als jij precies weet wat jouw klant bezighoudt en waar hij een oplossing voor wil, dan heb je in feite het koopsignaal al binnen. In deze workshop ga je op onderzoek naar wat jouw klant belangrijk vindt en wat hij nodig heeft. Daarmee kun jij je dienst precies laten aansluiten bij de klant en meer verkopen.

Nu aanmeldenHeb jij al een gratis weggever om online klanten te trekken?

door Karen de Vries

 • Vrijdag 28 augustus, 13:00 – 14:30 uur

Waarom zou je eigenlijk je kennis gratis weggeven?Je wilt toch betaald worden voor je expertise? Natuurlijk! En je gaat ook betaald krijgen. Een gratis weggever is bedoeld om volgers te krijgen die geïnteresseerd zijn in jouw expertise en om aandacht te trekken voor je betaalde product.

Klanten willen eerst weten wie je bent en of jij de aangewezen persoon bent om hun verlangen in te lossen. Zo kunnen ze een beetje voorproeven, voor ze tot de daadwerkelijke koop over gaan. En jij bouwt daarmee een mailinglist op. Wat je kunt maken en hoe je het onder de aandacht brengt, ontdek je in deze workshop.


Nu aanmelden

 

 

Meer grip op je workflow met de Bullet Journal

door Marianne Eussen

 • Woensdag 26 augustus, 13:00 – 14:30 uur
 • Vrijdag 28 augustus, 13:00 – 14:30 uur

Hoe gaat het met je? Druk-druk-druk! Als je dit herkent, is het tijd voor een Bullet Journal. Want daarmee krijg je gegarandeerd meer grip op je workflow, wat er ook van je geëist wordt – door anderen én door jezelf. Het Bullet Journal is een creatieve en praktische methode die je makkelijk toepast en overzicht geeft in je werk/privé balans, bij meerdere projecten, in deadlines en bij tussendoorklussen. Na de introductie, ga je zelf aan de slag om je notitieboek en systeem aan te maken.

Let op: Zorg ervoor dat je een nieuw notitieboek (minimaal A5) en kleurpennen/stiften bij de hand hebt.

Nu aanmelden

 


VOL:
Visual storytelling met je smartphone

door Daan van Bergen

 • Woensdag 26 augustus, 09:30 – 11:30 uur
 • Vrijdag 28 augustus, 09:30 – 11:30 uur

Video is tegenwoordig niet meer weg te denken als onderdeel van je marketingplan. Een goede video kan bijdragen aan je online zichtbaarheid, personal branding en vindbaarheid op internet. Zo’n vlog is persoonlijk en geeft je een gezicht (je hoeft overigens niet altijd zelf in beeld).

Het is dus fijn als je je eigen video’s snel en gemakkelijk kan maken, zodat je eenvoudig een proces, een tevreden klant of een bijzonder moment kan vastleggen. In deze workshop leer je op hoofdlijnen hoe je video effectief kunt inzetten en hoe je dat kunt filmen met je smartphone.

 

Samoerai in crisistijd

door Marijke Feiertag

 •       Woensdag 26 augustus, 13:00 – 14:30 uur

De Samoerai-krijgers weten het al eeuwen: ontspanning is de beste verdediging. Vooral bij stress, zorgen en onzekerheden! In deze workshop leer je technieken om meer zelfbewust en zelfverzekerd met spanningen, conflicten of tegenslagen om te gaan. Japanse Samoerai gebruikten hier bijzondere technieken voor, die je in dit webinar meteen mee kunt doen. Ervaar hoe jouw gedachten en emoties van invloed zijn op je kracht en gedrag en leer hoe kun jij jezelf kunt versterken op verschillende niveaus.

Nu aanmelden

 

5 POWER tools: voorbij veerkracht

door Marijke Feiertag

 •       Vrijdag 28 augustus, 13:00 – 14:30 uur

De wereld staat op zijn kop en we worden allemaal voor uitdagingen gesteld. Het is voor de één een crisis en voor de ander een transformatie. Word jij geconfronteerd met onzekerheden en raak je daardoor in de stress over hoe het verder moet met je werk of je inkomen? Doe dan mee aan de workshop Voorbij Veerkracht om de kracht van transformatie te ontdekken met het POWER systeem.

Nu aanmelden

 

In 6 stappen meer flexibiliteit

door Marijke Feiertag

 •       Woensdag 26 augustus, 15:00 – 16:30 uur
 •       Vrijdag 28 augustus, 15:00 – 16:30 uur

Wil je het anders? Maar kom je steeds terug in hetzelfde soort situaties? Pas je je steeds aan, aan de behoeften van anderen of hoor je juist dat je weleens wat flexibeler mag worden? Dan is deze training een boost van zelfbewustzijn en je vermogen om mogelijkheden zien. Ergens tussen de uitersten vind je de manier die past bij jou! Train je flexibiliteit in dit webinar over kunnen, durven en willen veranderen.

Nu aanmelden


Voorspel je eigen toekomst

door Laura Hagt

 •       Woensdag 26 augustus, 13:00 – 14:30 uur

Van het een komt het ander! Al doende leer je, zie je kansen en ontwikkelt jouw onderneming zich verder. Je plant niet verder dan een jaar vooruit, want je speelt in op wat zich voordoet.

Als je jezelf herkent in deze manier van ‘Ondernemen’, daag jezelf dan uit om een toekomstperspectief van je bedrijf te schetsen. Aan de hand van praktische oefeningen kom je er, tijdens deze workshop met Laura Hagt, achter waar jij van droomt of…  wat jou ervan weerhoudt om te dromen. Inzichtgevend en inspirerend om samen met andere zzp’ers te onderzoeken en een welbewuste stap te zetten in de richting van 2025!

Nu aanmelden