FNV ZZP

KVK.nl is vernieuwd

Laatste update: 7 juni 2023

KVK.nl is vernieuwd

Vanaf nu is het op KVK.nl eenvoudiger om snel de informatie te vinden die je nodig hebt. Op basis van gebruikersonderzoek heeft de KVK een nieuwe menustructuur gemaakt en de zoekfunctie verbeterd, waardoor je weg vinden op hun site een stuk eenvoudiger is geworden. Of je nu op zoek bent naar informatie uit het Handelsregister, regelgeving of advies over ondernemen.

 

Ook het uiterlijk van KVK.nl is anders. De KVK hoopt dat deze frisse, nieuwe look je bezoek aan KVK.nl tot een fijne ervaring maakt. Met het vernieuwde KVK.nl wil het platform ondernemers houvast bieden, zodat zij met vertrouwen beslissingen kunnen nemen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het de KVK weten.   

Let op: Cybercriminelen kunnen phishingmails sturen die van KVK lijken te komen. Lees hoe je phishingmails herkent