FNV ZZP

Spreekkamers voor zzp’ers’ op Vakbondshuis Hilversum

Laatste update: 22 november 2022

Interesse? Meld je aan!

Zijn je buren aan het verbouwen? Terwijl jij een deadline hebt voor een rapport of een opdracht en je stilte nodig hebt om te kunnen doorwerken? Of heb je een zakelijke afspraak die je liever niet in je werkkamer thuis ontvangt? Als zzp-lid van de FNV in de regio Gooi- en Vechtstreek kun je nu gebruik maken van de spreek-en werkkamers van het FNV vakbondshuis in Hilversum.

Het Vakbondshuis is een ontmoetings- en werkplek voor (kader)leden en FNV-medewerkers in de regio. En als lid van FNV Zelfstandigen kun je nu ook gebruik maken van de faciliteiten van ons vakbondshuis. We gaan in Hilversum een aantal maanden ‘proefdraaien’ om te kijken of het reserveren van een spreek- of werkkamer voldoet aan een behoefte van onze leden en op welke manier we dit het beste kunnen aanbieden. 

Via het aanmeldformulier kun jij als lid van FNV Zelfstandigen een spreekkamer reserveren voor maximaal één dagdeel per week, tijdens de openingstijden van het Vakbondshuis in Hilversum. Er is altijd een gastheer/gastvrouw op het vakbondshuis aanwezig. Voor meer praktische informatie lees je hier de 'spelregels'. De flyer met meer informatie lees je hier.

De openingstijden zijn:

·       Maandag 13:00 – 16:00 uur

·       Dinsdag 10:00 – 12:30 uur / 13:00 – 16:00 uur

·       Donderdag 19:00 – 21:00 uur

·       Vrijdag 10:00 – 12:30 uur

 

Heb je nog vragen? Mail ons dan even op communicatie.zzp@fnv.nl of bel ons op 088-0997010.

Graag tot ziens in het Vakbondshuis Hilversum!