FNV ZZP

Uitnodiging Miljoenenontbijt

Laatste update: 18 september 2022

Uitnodiging Miljoenenontbijt

Op woensdagochtend 21 september vindt het jaarlijkse Miljoenenontbijt plaats, georganiseerd door MKB Den Haag. Wat betekenen de plannen van het kabinet voor ondernemers in onze regio, voor de post-corona economie, herstel en vernieuwing? Onder leiding van onze dagvoorzitter Donatello Piras gaan wij in gesprek met ondernemers en horen we inspirerende verhalen, uitdagingen en praktijkervaringen. Politici en bestuurders zullen hierop reageren.

Op woensdagochtend 21 september vindt het jaarlijkse Miljoenenontbijt plaats, georganiseerd door MKB Den Haag.
Wat betekenen de plannen van het kabinet voor ondernemers in onze regio, voor de post-corona economie, herstel en vernieuwing? Onder leiding van onze dagvoorzitter Donatello Piras gaan wij in gesprek met ondernemers en horen we inspirerende verhalen, uitdagingen en praktijkervaringen. Politici en bestuurders zullen hierop reageren.


Interactief ontbijt 
Voordat het inhoudelijke programma van start gaat, is het mogelijk om te ontbijten en te netwerken. Dit kan anaf 7:00 uur bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus aan de Gevers Deynootplein 30 in Den Haag.

Programma 
7.00 Inloop en ontbijt
8.00 Welkomstwoord bij het Miljoenenontbijt door dagvoorzitter Donatello Piras
8.05 Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, spreekt over de Miljoenennota
8:25 Optreden PrinsjesCabaret door Sanne Wallis de Vries
8.45 De Haagse wethouders Saskia Bruines (Economie) en Arjen Kapteijns (SZW) vertalen de gepresenteerde plannen vervolgens naar de impact voor onze stad.

Tot 10.00 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van thee en koffie. 

Namens MKB Den Haag, VNO-NCW regio Den Haag en de gemeente Den Haag ben je van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, waarin beschouwing, interactie en ontspanning afgewisseld worden. Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor het evenement. Als je al hebt aangemeld hoef je dit niet nogmaals te doen.