FNV ZZP

Uitnodiging Datavisie Handelsregister – Praat jij ook mee?

Laatste update: 29 juli 2022

Uitnodiging Datavisie Handelsregister – Praat jij ook mee?

Onlangs kondigde minister Adriaansens (EZK) aan dat zij vindt dat zzp’ers hun vestigingsadres (vaak ook hun woonadres) moeten kunnen afschermen in het Handelsregister. Daarom stelt zij een wetswijziging voor.

Ons nieuwsbericht hierover lees je hier.

Het ministerie van EZK en de KvK willen samen met belanghebbenden de nieuwe Datavisie voor het Handelsregister vormgeven. Daarom is iedere belanghebbende uitgenodigd om mee te praten hierover op 6 en/of 8 september 2022.

Klik hier om naar de uitnodiging te gaan en je aan te melden.

Irene van Hest – Manager FNV Zelfstandigen: Geregeld ontvangen wij signalen van zzp’ers dat zij worden lastiggevallen op hun woonadres. Het is momenteel nog erg lastig - en in de praktijk vaak bijna onmogelijk - om je vestigingsadres af te schermen. Wij zijn dan ook erg blij met dit wetsvoorstel van de minister. Op 6 en 8 september 2022 worden er online consultaties georganiseerd waarbij iedereen kan meepraten over het nieuwe beleid. FNV Zelfstandigen is daar uiteraard bij aanwezig. Wil jij hier over meepraten? Dat kan! Meld je dan even aan via bovenstaande link.