FNV ZZP

Er staat weer een nieuw digitaal magazine voor je klaar: Er is altijd een silver lining

Laatste update: 24 december 2021

Een nieuw digitaal magazine: Er is altijd een silver lining

Met een voorwoord van Irene van Hest, manager van FNV Zelfstandigen: We voelden ons afgelopen zomer weer bijna onoverwinnelijk en onverslaanbaar qua corona. Heel voorzichtig leek alles weer richting normaal te gaan en pakten we ons leven zo goed en zo kwaad als dat ging weer op.

En toen... werd het herfst, en het zal toch niet weer… Maar helaas, het is december, de maand van de feestdagen, en we zitten er weer middenin, met een lockdown, afstand houden en mondkapjes op.

En toch lukt het om weer een online magazine te maken met mooie inspirerende en positieve verhalen. Mensen die laten zien dat de silver lining er altijd is, zolang je die zelf wil blijven zien. Mensen die niet alledaags werk doen, mensen die het is gelukt om van hun hobby hun werk te maken, mensen die iedere dag andere mensen blij maken.

Dat is wat mij betreft toch wel de boodschap van dit nummer: er is altijd een silver lining. Houd moed, we komen er uit, of we vinden een manier om ermee om te gaan. Zelfstandigen zijn creatieve, flexibele mensen, die steeds op zoek zijn naar oplossingen, denken in wat wél kan, kijken naar de ruimte die er wel nog is, roeien met de riemen die ze hebben en er wat moois van maken.

Ik wens iedereen heel mooie feestdagen en proost alvast op het nieuwe jaar. Een nieuw jaar waarin we misschien wel met een bestendiger beleid kunnen meebewegen met wat voor variant van wat voor een virus dan ook. Een nieuw jaar waarin we werken op een manier zoals ons dat past en waarin misschien eindelijk duidelijk wordt hoe dit kabinet tegen zelfstandigen aankijkt.

Ik wens je fijne dagen!

Irene van Hest, manager FNV Zelfstandigen

undefined