FNV ZZP

Hoe gaat het nu (financieel) met je? Vul onze enquête in

Laatste update: 19 augustus 2021

Hoe gaat het nu (financieel) met je? Vul onze enquête in

Het afgelopen jaar was voor veel zzp’ers financieel, maar ook emotioneel een zwaar jaar. FNV Zelfstandigen heeft het kabinet veelvuldig gevraagd om meer solidariteit met zzp’ers te tonen en passende steunmaatregelen te bieden.

Om dit geluid te kunnen blijven doorgeven, willen we je graag een paar specifieke vragen stellen. We zijn bijvoorbeeld benieuwd of de TONK voor jou een oplossing biedt. Met de uitkomst van dit onderzoekje kunnen wij gerichter actie ondernemen richting Den Haag. Het invullen kost je circa 3 minuten.

Doe jij ook mee? Dankjewel! KLIK HIER OM NAAR DE ENQUETE TE GAAN.De enquête is uiteraard volledig anoniem. Maar misschien wil jij toch wel even weten wat wij doen met de resultaten? Dat vertellen wij je graag. Aan de hand van de gegeven antwoorden, gaan wij bepalen hoe wij jou als zzp’er kunnen helpen tijdens deze coronacrisis en ook daarna. Met de resultaten in de hand gaan we richting Den Haag om de Kamerleden en Ministeries te adviseren over maatwerk voor jou als zzp’er.  Daarnaast zullen we de resultaten delen met nieuwsplatforms om meer aandacht te genereren voor de positie van zzp’ers.