FNV ZZP

Dit is wat we (onder meer) voor je doen: Juridische bijstand door FNV Zelfstandigen

Laatste update: 19 augustus 2021

Dit is wat we (onder meer) voor je doen!

Wij behartigen jouw belangen. Als lid van FNV Zelfstandigen heb je ook recht op juridische bijstand. Wij helpen je graag bij jouw juridische vragen. Heb je vragen over juridische zaken, dan kun je dagelijks bellen tijdens het juridisch spreekuur.

Onze juridische afdeling biedt onder meer professioneel advies en heldere tips. Contracten opstellen, het maken van algemene voorwaarden, informatie over bijvoorbeeld bedrijfshuurrecht en alle andere aspecten waar je als zzp'er mee te maken krijgt, worden door het eigen team van FNV Zelfstandigen beantwoord, zonder tussenkomst van externen.

 

Meld je probleem zo snel mogelijk. Hoe eerder jij een juridisch probleem bij ons aankaart, hoe beter wij je kunnen adviseren en misschien zelfs wel tot een eenvoudige en plezierige oplossing kunnen komen. Dit betekent ook dat je tijdig je post moet openen en brieven goed moet doorlezen. Zo wordt voorkomen dat termijnen per ongeluk verlopen en rechten verloren gaan.

 

Wees gerust, de service is onderdeel van je lidmaatschap. Wij brengen je hiervoor dus geen extra kosten in rekening. Dus mocht je een juridische vraag hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Ben je benieuwd naar wat FNV Zelfstandigen nog meer voor je doet?

Download het overzichtje!