FNV ZZP

Verlenging Tozo tot 1 juli 2021 en mogelijkheid tot uitstel van terugbetalingsverplichting

Laatste update: 25 september 2020

Verlenging Tozo tot 1 juli 2021 en mogelijkheid tot uitstel van terugbetalingsverplichting

Het kabinet heeft besloten de TOZO tot 1 juli 2021 te verlengen. TOZO 3 start op 1 oktober 2020. Dat betekent dat je tot en met 30 juni 2021 bij je gemeente een aanvraag kunt doen voor de uitkering levensonderhoud en/of een lening bedrijfskrediet.

Nu de coronacrisis voortduurt is het voor te stellen dat je -wanneer je een lening bedrijfskapitaal hebt gekregen- nog niet in staat bent om vanaf 1 januari 2021 te starten met het terugbetalen van deze lening. Wanneer dit voor jou het geval is, neem dan contact op met je gemeente. Er bestaat namelijk de mogelijkheid om met je gemeente een betalingsregeling af te spreken.


Krijgiktozo.nl

Op de website krijgiktozo.nl kun je sinds begin oktober via een aantal vragen zien of je in aanmerking komt voor Tozo 3. Ook vind je hier een folder voor ondernemers met veel relevante informatie.