FNV ZZP

Even voorstellen: Irene van Hest, het 'nieuwe' gezicht van FNV Zelfstandigen

Laatste update: 11 september 2020

Even voorstellen: Irene van Hest, het 'nieuwe' gezicht van FNV Zelfstandigen

FNV Zelfstandigen heeft een 'nieuw' gezicht. Sinds 1 september is Irene van Hest, voorheen bestuurder en beleidsadviseur bij FNV Zelfstandigen en dus geen onbekende, de nieuwe manager van het Expertise Centrum Zelfstandigen van de FNV.

 

undefined'Ik besef dat ik grote schoenen te vullen heb,' vertelt Irene. 


'Marjan van Noort heeft een geweldige prestatie geleverd. Een dalende ledentrend is gekeerd en dit jaar realiseren we een ledenwinst van ruim 11%. Die trend wil ik vasthouden. Samen met de leden bepalen waar zij behoefte aan hebben en de voor hen belangrijke diensten leveren. 
Het worden spannende jaren, want er gebeurt ontzettend veel op het gebied van zelfstandige arbeid.'

'Veranderende wetgeving, belangrijke uitspraken van de Hoge Raad en door de coronacrisis gaan we een uitdagende tijd tegemoet. Iedere zzp'er moet weten dat de FNV er ook voor hen is. Zelfstandigen zijn een belangrijke doelgroep voor de FNV. Wij willen de positie van zelfstandigen op de arbeidsmarkt verstevigen. Daar zet ik mij graag voor in!'