FNV ZZP

Dit betekent Prinsjesdag 2020 voor jou als zzp'er

Laatste update: 16 september 2020

Dit betekent Prinsjesdag 2020 voor jou als zzp'er

Hoe denkt het kabinet ons land door de crisis te loodsen? Geen koets dit jaar op Prinsjesdag, geen hofhouding, geen ceremonie, maar een grote kerk met iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar, waarin koning Willem-Alexander zijn jaarlijkse troonrede uitsprak.

De werkeloosheid loopt op en veel zzp’ers en ondernemers hebben moeite om het hoofd boven water te houden. Er is nog steeds veel zorg voor wonen, werk en klimaat. Perspectief voor de toekomst begint in het hier en nu. We moeten ons schrap zetten voor een zware economische terugslag. In 2021 geeft het kabinet veel geld uit om banen te behouden en inkomsten te ondersteunen. En om mensen te helpen om zich aan te passen aan deze tijd. Ook houdt het kabinet vast aan eerdere afspraken. Bijvoorbeeld extra investeringen in onderwijs, veiligheid en duurzaamheid. Tenslotte neemt het kabinet maatregelen om Nederland op de lange termijn minder kwetsbaar te maken voor economische klappen. 

Lees alles over wat Prinsjesdag voor jou als zzp'er betekent.

Download hier onze speciale Prinsjesdag brochure.


 <Ben je lid van FNV Zelfstandigen, download m dan via deze link>

Download de brochure

 

 

Misschien vind je deze brochure ook interessant:
(klik hier als je lid van FNV Zelfstandigen bent en de brochure wil downloaden)

Download de brochure