FNV ZZP

FNV Zelfstandigen schuift aan bij Jaap Jongbloed: Trademark Office boeven in AvroTros 'Opgelicht'

Laatste update: 26 augustus 2020

FNV Zelfstandigen schuift aan bij Jaap Jongbloed: Trademark Office boeven in AvroTros 'Opgelicht'

De nieuwe manager van FNV Zelfstandigen, Irene van Hest, schoof afgelopen dinsdag aan bij het AvroTros programma 'Opgelicht' om daar te praten over het nog steeds liegende en bedriegende bedrijf Trademark Office.

Trademark Office verkoopt onder verschillende bedrijfsnamen de .com versie van websites. Onder valse voorwendselen verkopen ze de .com versie van bedrijfsnamen voor maar liefst 360 euro, terwijl dat via een gewone Nederlandse aanbieder voor nog geen 10 euro kan. Trademark Office spande verschillende procedures tegen leden van FNV Zelfstandigen aan.

 

Bekijk hier de uitzending: