FNV ZZP

3 redenen om je aan te melden voor de Online Summer Academy

Laatste update: 10 augustus 2020

3 redenen om je aan te melden voor de Online Summer Academy

De huidige coronacrisis vraagt om een flexibele instelling, aanpassingsvermogen en oog voor je naasten. Samen doorsta je deze storm beter dan alleen. Juist in deze onzekere tijd kan FNV Zelfstandigen van extra betekenis zijn voor leden.

Deze zomer willen we dat in doen met onze Online Summer Academy op 26 en 28 augustus

Of je nu wat meer vrije tijd hebt, behoefte hebt aan een klankbord, of je oriënteert op een switch, het maakt eigenlijk niet uit. Het is altijd een goed idee om te leren en je ervaringen te delen met mede zzp’ers.

In tegenstelling tot vorig jaar treffen we elkaar niet in het FNV gebouw aan de Varrolaan in Utrecht maar online. Net als andere opleidingsinstellingen hebben wij ook het curriculum omgezet naar digitaal. Dit jaar vindt het tweedaagse event dus online plaats op woensdag 26 en vrijdag 28 augustus. Als lid van FNV Zelfstandigen mag je gratis de workshops en trainingen (online) bijwonen. 

Ben je geïnteresseerd en nog geen lid, maar wil je het wel worden dan kun je je hier aanmelden.

Door jouw kennis met die van een andere zzp-er te bundelen, leer je van elkaar. Samen weet je tenslotte meer dan alleen. Je kan je eigen opgebouwde kennis delen met anderen, en het netwerk geeft je nieuwe kennis en voordelen terug.

  1.    ​​​​​​​Samen sparren

Zie de Summer Academy ook als een grote netwerkbijeenkomst. Als zzp’er loop je tegen veel zaken aan waar je nog niet eerder mee te maken hebt gehad. Dat kan je niet allemaal alleen oplossen. Dan is het fijn om mensen te leren kennen met wie je ervaringen kunt delen. Je kan elkaar stimuleren en van elkaar leren. Ook kan een collega zzp’er je helpen aan nieuwe opdrachten of kun jij een klus doorgeven die niet helemaal bij jouw expertise past. Zo help je elkaar.

  1.     Samen sta je sterker

Het kan niet vaak genoeg worden gezegd: samen sta je echt sterker. Als je als groep zzp’ers samenwerkt, word je herkenbaar en dus makkelijker gevonden. Denk bijvoorbeeld aan een opdracht die je scoort maar zelf niet kan doen. Dan stuur je die door in je groep. Andersom krijg je ook opdrachten binnen en zo help je elkaar verder.

Save the date en meld je aan

De Online Summer Academy van 2020 is de plek waar zzp’ers samenkomen. Meld je aan en laat je inspireren door een mix van praktische onlineworkshops waarin veel verschillende onderwerpen aan bod komen. Kijk voor een compleet overzicht van het cursusaanbod op deze pagina. Uiteraard is er ook uitgebreid tijd om online te netwerken en onderling informatie en ervaringen uit te wisselen.

 

Aanmelden