FNV ZZP

Save the date! Onze Summer Academy gaat eind augustus (online) van start!

Laatste update: 30 juli 2020

Save the date! Onze Summer Academy gaat eind augustus (online) van start!

Door het coronavirus kunnen we niet meer zo makkelijk naar een cursus of workshop. Vervelend natuurlijk, maar geen reden om niet je vakkennis bij te spijkeren.

Juist nu heb je de kans om bepaalde eigenschappen, vaardigheden en skills, die heel handig zijn voor jou als zzp’er, te verbeteren. Zo blijf je groeien in wat je kunt. Met de online cursussen van FNV Zelfstandigen blijf je lekker effectief bezig, ook al zit je thuis.  

Schrijf je nu alvast in

Onze Online Summer Academy vindt plaats op woensdag 26 en vrijdag 28 augustus. Als lid van FNV Zelfstandigen mag je gratis de workshops bijwonen. Ben je geïnteresseerd en nog geen lid, maar wil je het wel worden dan kun je je hier aanmelden.

Wat biedt de Online Summer Academy?

Het workshop-/ trainingsaanbod bevat een mix van juridische kennis, praktische vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Na het volgen van de Online Summer Academy heb je alle tools in handen om succesvol als zelfstandige (beter) aan de slag te gaan.

Wil je alles weten over succesvol klanten werven? Leren hoe je een pensioen als zzp’er kunt opbouwen, of hoe het ook alweer zit met de AVG? Je leert het allemaal op de Summer Academy.

Kijk hier voor het complete trainingsaanbod.

  • Wat:

Een tweedaags online event, met gratis cursusaanbod voor (nieuwe) leden, inclusief digitale netwerkborrel

 

  • Wanneer:

Woensdag 26 augustus 2020           

Vrijdag 28 augustus  2020                 

 

  • Kosten:

    Gratis voor nieuwe leden van FNV Zelfstandigen

 

Nog geen lid maar wil je dat wel worden? Meld je hier aan.

Doe mee en vergroot jouw kennis en netwerk

Na afloop van de middagcursussen vindt een digitale borrel plaats. Hier heb je volop de gelegenheid om te netwerken en informatie en ervaringen uit te wisselen.

Kom je ook?

Naar inschrijven

Alle Online Summer Academy workshops op een rijtje

 

 

Aanmelden