FNV ZZP

Wil je onze enquête over TOZO en TOGS invullen?

Laatste update: 4 mei 2020

Wil je onze enquête over TOZO en TOGS invullen?

De overheid heeft de afgelopen maand, speciaal voor zelfstandigen, een heel pakket aan maatregelen getroffen. FNV Zelfstandigen wil een goed mogelijk beeld krijgen van hoe het proces van aanvragen van financiële steun via Tozo en TOGS verloopt.

Daarom vragen we je onze enquête in te vullen. Het kost je hooguit een paar minuten. FNV Zelfstandigen verzamelt alle ervaringen en gaat op basis daarvan in gesprek met de regering en betreffende bewindslieden.Lees meer over ondernemen tijdens de coronacrisis in onze brochures.

Ben je lid van FNV Zelfstandigen? Download de brochures dan via ons Kenniscentrum voor leden.

 

Wanbetalers in de coronacrisis

 FAQ's over de togs

Download de brochure

 

Download de brochure

 

Download de brochure

 

Ga naar de speciale pagina