FNV ZZP

FNV Zelfstandigen is jarig en trakteert op een (Starters) zzp-pakket

Laatste update: 7 november 2019

FNV Zelfstandigen is jarig en trakteert... op een (Starters) zzp-pakket

FNV Zelfstandigen heeft iets te vieren want we bestaan 20 jaar. En wie jarig is trakteert!

Onze leden trakteren we zaterdag 16 november op een feestelijke ledendag met als thema “Ondernemend de toekomst in. Verander je mee?"
Een dag vol aansprekende en inspirerende gasten,(mini-)workshops met toekomstgerichte onderwerpen als ‘Visual storytelling’, ‘Cyber security’ en ‘De denkverslaving’.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te netwerken en je product of dienst onder de aandacht te brengen op onze ondernemersmarkt. Was je al van plan om lid te worden, meld je dan hier aan en ook jij bent van harte welkom.

Claim je cadeautje!

We trakteren niet alleen onze leden, maar hebben ook een mooi cadeau voor iedereen die op het punt staat een eigen bedrijf te starten of wel wat extra tips kan gebruiken voor een boost van haar bedrijf. Je kunt hier ons Starterspakket downloaden met hierin alle informatie die je nodig hebt om succesvol te starten. Hieronder lees je wat je kunt verwachten. Succesvol klanten werven voor zzp’ers Klanten werven is een essentiële voorwaarde als je werkt als zelfstandige. Immers, zonder klanten geen opdrachten en zonder opdrachten geen inkomsten. Maar hoe vind je die klanten, of -nog belangrijker- hoe vinden klanten jou?

Ons Starterspakket helpt je een eindje op weg met tips hoe je succesvol (meer) klanten kunt werven. We besteden onder meer aandacht aan:
• Het formuleren van de elevatorpitch
• Hoe werf ik klanten online?
• Hoe werf ik klanten offline
• 15 tips van succesvolle zzp'ers

Succesvol onderhandelen over je uurtarief

De economie groeit en er is krapte op de arbeidsmarkt. Profiteer daar nu van door je uurtarief te verhogen. De vraag is hoe pak je dat aan? Hoe onderhandel je op een nette en goede manier? Zodat je eruit haalt wat erin zit? In het Starterspakket leggen we het je uit hoe je vandaag nog je uurtarief kunt verhogen. Verzekeringen voor zelfstandigen Uitzoeken welke verzekeringen je voor jezelf en je bedrijf moet afsluiten, is een logische eerste stap naar een goed verzekerde onderneming.  

In het Starterspakket vind je een brochure die je helpt door uitleg te geven bij de 13 verzekeringen die relatief vaak door (startende) ondernemers worden afgesloten. Als zzp’er pensioen opbouwen, hoe doe je dat? Als zelfstandige ben je zelf verantwoordelijk voor de opbouw van je pensioen. Natuurlijk krijg je straks AOW maar dat is geen vetpot. Je zult het dus moeten aanvullen om later comfortabel te kunnen leven. In ons Starterspakket leggen we je uit hoe je als zelfstandige pensioen kunt opbouwen.

Lees meer over:

1. Hoeveel geld heb je nodig?
2. AOW
3. Pensioen voor zzp’ers
4. Pensioenpijlers
5. Verschillende mogelijkheden voor pensioenopbouw
6. De Fiscale Oudedag Reserve (FOR)
7. Je pensioen in de bouwsector


Download starterspakket