FNV ZZP

De eerste stap naar ondernemerschap: KvK Startersdag op 2 november

Laatste update: 28 oktober 2019

De eerste stap naar ondernemerschap: KvK Startersdag op 2 november

Op zaterdag 2 november vindt de derde editie van de Startersdagen 2019 plaats, ditmaal in Utrecht, Groningen en Rotterdam. Dit gratis event is een initiatief van de Kamer van Koophandel om aspirant-zzp’ers meer kans te geven op een vliegende start van hun bedrijf. Er zijn talloze kennismarkten, workshops en inspiratiesessies. En natuurlijk is FNV Zelfstandigen ook van de partij.

Haal alles uit de Startersdag

De Startersdag is het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters. Op zo’n dag krijg je veel informatie te verwerken. Om er voor te zorgen dat je er alles uithaalt, kun je het beste vooraf een lijstje met vragen voorbereiden. Dat kunnen vragen zijn over netwerken, klanten werven, juridische hulp, financiering, een buffer opbouwen, noem maar op. Zo kun je van tevoren een selectie maken welke stands je wilt bezoeken om deze vragen beantwoord te krijgen.

 

Snel uit de startblokken met het Starterspakket

Heb je geen tijd of zin om langs te komen? Geen probleem. Speciaal voor starters hebben we een Starterspakket samengesteld met daarin alles wat je moet weten om succesvol te starten. Van het bepalen van je uurtarief, pensioenopbouw, verzekeringen tot klantenwerven:


Download starterspakket