FNV ZZP

Zzp’er, laat je gratis bijspijkeren op de Summer Academy

Laatste update: 29 juli 2019

Zzp’er, laat je gratis bijspijkeren op de Summer Academy

Als zelfstandig ondernemer ben je naast directeur van je eigen bedrijf ook werknemer, accountmanager en accountant. Je draagt verschillende petten, op verschillende momenten. De kennis die je daarvoor nodig hebt, moet je goed onderhouden en je moet jezelf blijven ontwikkelen om in je vakgebied bij te blijven.

De Summer Academy van FNV Zelfstandigen kan je hierbij helpen. Welke functies jij als zzp’er zoal vervult:

  •       Sales marketeer

Leren kijken door de ogen van je klant: hoe doe je dat? Hoe creëer je een aanbod waar je klant écht op zit te wachten én waar hij/zij voor wil betalen? Laura Linschoten leert het je in de workshop ‘Meer klanten binnenhalen’. Deze workshop is voor zzp’ers, die een dienst leveren en graag meer opdrachten willen binnenhalen.

Geef je via deze link op voor deze workshop.

  •       Tekstschrijver

Ben je al een tijdje ondernemer? Vind je het leuk om nieuwe dingen te ontwikkelen? Dan passen de teksten op je website misschien wel niet meer bij je huidige aanbod.

Zo is de KLT (Know, Like, Trust) vooral belangrijk bij je ‘Over mij’- pagina. Daarom is het verstandig die op te frissen zodra je een nieuw aanbod hebt ontwikkeld. Dat kun je best zelf, maar hoe? Dat leer je in de workshopPast jouw ‘over mij’ pagina nog bij jou´van Nanzz van Vliet.

Geef je hier op voor deze workshop.

  •       Juridisch adviseur

Weet jij hoe het zit met intellectueel eigendom en wat je kunt doen als iemand er inbreuk op maakt? In de cursus ‘Intellectueel eigendom’ van jurist Thomas Gontscharoff is aandacht voor de manier waarop intellectuele eigendomsrechten ontstaan, hoe ze beschermd moeten worden, hoe ze aan derden rechten kunnen worden verleend en wanneer er inbreuk op intellectuele eigendomsrechten wordt gemaakt. De focus ligt vooral op auteursrecht, handelsnaamrecht en merkrecht.

De cursus heeft twee doelen: Bescherming van je eigen intellectuele eigendomsrechten, maar daarnaast ook de bewustwording dat inbreuk op andermans rechten snel gemaakt is en welke consequenties dit kan hebben.

Geef je hier op voor deze workshop.

  •       Financieel adviseur

Hoeveel pensioen heb ik straks nodig? En wat moet ik doen om dit te bereiken? In de workshop ‘Hoe bouw ik vermogen op als zzp’er’ adresseert Natie Angela ondernemers, die met het vraagstuk zitten ‘Hoe kan ik het beste mijn vermogen opbouwen voor bijvoorbeeld mijn pensioen? Of hoe kan ik meer rendement behalen met mijn vermogen en welke mogelijkheden zijn er?’
Je maakt kennis met verschillende manieren om vermogen op te bouwen. En je krijgt tips over hoe je praktisch je eigen vermogensplan kunt opzetten.

Geef je hier op voor deze workshop.


Vergroot je succes als zzp’er en meld je aan voor de Summer Academy

Je ziet dat je als zzp’er kennis op verschillende gebieden moet hebben en die moet onderhouden. En dan hebben we het nog niet eens over je persoonlijke vaardigheden, zoals coaching skills. Helaas is er nog geen kant-en-klare studie voor zzp’ers waarin al deze aspecten aan bod komen. Wel zijn er verschillende opleidingen en cursussen die je kunt volgen, maar die kosten vaak veel tijd en geld. Daarom organiseert FNV ZZP naast de ZZP Academy de Summer Academy, waar je als nieuw lid van FNV Zelfstandigen gratis* in 2 dagen een mix van cursussen kunt volgen. De trainingen zijn hands-on en worden door mensen uit de praktijk gegeven.

*Gratis voor nieuwe leden

 

New call-to-action