FNV ZZP

Save the date! Onze Summer Academy gaat eind augustus weer van start

Laatste update: 8 juli 2019

Save the date! Onze Summer Academy gaat eind augustus weer van start

Schrijf je nu alvast in voor de ZZP Summer Academy in augustus! Dit jaar vindt het tweedaagse event plaats op woensdag 28 en vrijdag 30 augustus aan de Varrolaan in Utrecht. Als lid van FNV Zelfstandigen mag je gratis de workshops bijwonen.

Ben je geïnteresseerd en nog geen lid, maar wil je het wel worden dan kun je je hier aanmelden.

De Summer Academy in een notendop

Het workshop-/ trainingsaanbod bevat een mix van juridische kennis, praktische vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Na het volgen van de Summer Academy heb je alle tools in handen om succesvol als zelfstandige (beter) aan de slag te gaan.

Wil je alles weten over goed netwerken? Leren hoe je een vermogen als zzp’er kunt opbouwen, of hoe het zit met aansprakelijkheid? Of wil je meer klanten werven? Je leert het allemaal op de Summer Academy.

Kijk hier voor het complete training aanbod.

  • Wat:

Een tweedaags event, met gratis cursusaanbod voor (nieuwe) leden, inclusief lunch en netwerkborrel

 

  • Wanneer:

Woensdag 28 augustus                      09:00 – 17:00 uur

Vrijdag 30 augustus                             09:00 – 17:00 uur

 

  • Waar:

Utrecht, FNV Zelfstandigen locatie: Varrolaan 100

 

  • Kosten:

Gratis voor nieuwe leden van FNV Zelfstandigen


Ben je nog geen lid maar wil je dat wel worden? Meld je dan hier aan.

Doe mee en vergroot je kennis en netwerk

Naast trainingen en workshops zal tijdens de lunch (tussen de workshops) en bij een borrel (aan het einde van de dag) gelegenheid zijn voor de nieuwe leden om te netwerken en informatie en ervaringen uit te wisselen.


New call-to-action