FNV ZZP

Weer tik op vingers Trademark Office (1)

Laatste update: 24 mei 2019

Weer tik op vingers Trademark Office

Pats! En daar kreeg Trademark Office alweer een flinke tik op de vingers. Ditmaal van de rechter in Groningen. Die vindt dat het bedrijf zich schuldig maakte aan bedrog bij de verkoop van domeinnamen.

Hoe hardleers kun je zijn? Opnieuw werd Trademark Office teruggefloten. Nu voor het misleiden van maar liefst 22 bedrijven en personen. Die gingen in zee met het bedrijf maar kwamen van een koude kermis thuis. Gelukkig zag de rechter dat ook.

Of je ook .com wilt kopen

Wij hebben je al vaak gewaarschuwd voor dit bedrijf. Die belt je als je een domeinnaam hebt die eindigt op .nl. Je krijgt dan te horen dat je het beste ook de .com of .info kunt kopen, omdat een andere partij ermee vandoor wil gaan. In werkelijkheid zijn er geen kapers op de kust.

Lees het blog van onze jurist

Meer lezen over de wanpraktijken van Trademark Office? Een groep oud-medewerkers klapte onlangs uit de school. Onze jurist schreef er een blog over. Hij vertelt je ook wat je kunt doen als het bedrijf je benadert.