FNV ZZP

Weer tik op vingers Trademark Office

Laatste update: 22 mei 2019

Weer tik op vingers Trademark Office

Pats! En alweer kreeg Trademark Office een flinke tik op de vingers. Ditmaal van de rechter in Groningen. Die oordeelde dinsdag dat het bedrijf zich schuldig maakte aan bedrog bij de verkoop van domeinnamen.

 Trademark Office krijgt tik op vingers van rechter Groningen.

Hoe hardleers kun je zijn? Opnieuw werd Trademark Office teruggefloten. Nu voor het misleiden van maar liefst 22 bedrijven en personen. Die gingen in zee met het bedrijf maar kwamen van een koude kermis thuis. Gelukkig zag de rechter dat ook.

Of je ook .com wilt kopen

Wij hebben je al vaak gewaarschuwd voor dit bedrijf. Die belt je als je een domeinnaam hebt die eindigt op .nl. Je krijgt dan te horen dat je het beste ook de .com of .info kunt kopen, omdat een andere partij ermee vandoor wil gaan. In werkelijkheid zijn er geen kapers op de kust.

Lees de tips van onze jurist

Meer lezen over de wanpraktijken van Trademark Office? Een groep oud-medewerkers klapte onlangs uit de school. Onze jurist schreef er een blog over. Hij vertelt je ook wat je kunt doen als het bedrijf je benadert.