FNV ZZP

Ontmoet je collega-zelfstandigen bij onze ZZP Cafés!

Laatste update: 20 december 2018

Ontmoet je collega-zelfstandigen bij onze ZZP Cafés!

Jullie hebben ons laten weten dat jullie meer regionale bijeenkomsten willen voor zelfstandigen. Om met elkaar in contact te komen en om te netwerken. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan. Je bent voortaan van harte welkom in onze ZZP Cafés. Ook als je geen lid bent. En het kost je niks.

Je maakt in ons ZZP Café niet alleen kennis met andere zelfstandigen, maar je kunt ook een workshop volgen of luisteren naar een interessante spreker.

Onze eerste ZZP Cafés zijn in januari. Kom een nieuwjaarsborrel met ons doen in:

Leeuwarden

Op donderdag 10 januari
19:00 – 21:30 uur

(workshop: Ontspannen onderhandelen)

Ons eerste ZZP Café in Leeuwarden. Wij laten je kennismaken met Ontspannen onderhandelen. Je moet als zelfstandige regelmatig onderhandelen over een opdracht of contract. Coach en adviseur Caro van Roon vertelt je hoe je een prettig gesprek voert en daarna samen een mooie overeenkomst sluit, zonder dat je concessies hoeft te doen. Je gaat aan de slag met jouw eigen aanpak en krijgt inzicht in de dynamiek van een onderhandelingsgesprek. Aan het einde van de avond ga je naar huis met nieuwe contacten en heb je al zin in je volgende onderhandeling.

Meld je aan voor het ZZP Café in Leeuwarden

Arnhem

Op donderdag 10 januari
19:00 – 21:30 uur

(workshop: Ken jij jezelf als ondernemer?)

Bij dit eerste ZZP Café in Arnhem neemt ondernemerscoach Andrew David je mee. Hij geeft een korte workshop waarmee je direct een beeld krijgt wat jouw denkstijl als ondernemer is. Samen met je collega-zzp’ers ga je aan de slag met de 4 verschillende denkstijlen. Dan wordt ook duidelijk waar je sterke punten zitten en waar je zwakkere. En hoe je hiermee omgaat.

‘Het succes van je bedrijf wordt bepaald door vele factoren, waarvan jij de meest bepalende bent. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van je bedrijf. De mix van jouw kwaliteiten, vaardigheden en ervaringen vormen de basis voor je succes. De ontwikkeling van je bedrijf gaat vaak niet gelijk op met de persoonlijke groei die jij als ondernemer doormaakt. Iedere fase vraagt andere kwaliteiten van jou. Weten wie je bent en wat je sterke en zwakke punten zijn is dus erg belangrijk. Een reden te meer om naar het FNV ZZP Café te komen.’

Meld je aan voor het ZZP Café in Arnhem

Dordrecht

Op donderdag 17 januari
19:00 – 21:30 uur

(workshop: Ken jij jezelf als ondernemer?)

Je krijgt tijdens dit eerste ZZP Café in Dordrecht een korte workshop waarmee je leert wat jouw denkstijl als ondernemer is. Samen met je collega-zzp’ers ga je, onder leiding van ondernemerscoach Norman Klarenbeek, aan de slag met de 4 verschillende denkstijlen. Dan wordt ook duidelijk wat je sterke punten zijn en je zwakkere. En hoe je hiermee omgaat.

‘Het succes van je bedrijf wordt bepaald door vele factoren, waarvan jij de meest bepalende bent. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van je bedrijf. De mix van jouw kwaliteiten, vaardigheden en ervaringen vormen de basis voor je succes. De ontwikkeling van je bedrijf gaat vaak niet gelijk op met de persoonlijke groei die jij als ondernemer doormaakt. Iedere fase vraagt andere kwaliteiten van jou. Weten wie je bent en wat je sterke en zwakke punten zijn is dus erg belangrijk. Een reden te meer om naar het FNV ZZP Café te komen.’

Meld je aan voor het ZZP Café in Dordrecht

Hilversum

Op donderdag 17 januari
19:00 – 21:30 uur

(thema: Een nieuw jaar, nieuwe kansen & uitdagingen)

Trap het nieuwe jaar goed af in het ZZP Café in Hilversum. Ga sterk van start met Oscar Bulthuis (businesscoach, trainer en auteur van onder andere Ondernemen is net reizen). Vragen die hij met jou en je collega-zelfstandigen bespreekt:

Wie staat er in 2019 eigenlijk aan het roer van jouw bedrijf? Hoe zorg je ervoor dat jij de kapitein blijft die de koers bepaalt? En dat het niet de waan van de dag is die ervoor zorgt dat het nog maar de vraag is waar je eind 2019 op uitkomt.

Meld je aan voor het ZZP Café in Hilversum