FNV ZZP

Vergroot je succes als zzp’er tijdens onze Summer Academy

Laatste update: 5 oktober 2018

Vergroot je succes als zzp’er tijdens de Summer Academy

Als (startende) zzp'er moet je een behoorlijke rugzak aan kennis en vaardigheden hebben. En deze kennis moet je ook regelmatig onderhouden om jezelf in je branche en vakgebied te blijven ontwikkelen. Om je een idee te geven wat je zoal nodig hebt om succesvol te ondernemen, hier een overzichtje:

  • Marketing

Wie is je doelgroep, waar kun je ze vinden, hoe ga je ze benaderen, gebruik je email of juist social media als marketinginstrument?

  • Verkoop

Hoe bepaal je jouw uurtarief, hoe start je een verkoopgesprek, hoe stel je een offerte op?

  • Boekhouden

Weet je welke boekhoudprogramma’s er zijn, wanneer is het verstandig om uit te besteden. Weet je wanneer en hoe je Btw-aangifte moet doen?

  • Administratie

Weet je hoe je een correcte administratie moet voeren, hoe heb je jouw urenregistratie ingericht, is jouw administratie belasting-proof?

  • Wet- en regelgeving

Ben je op de hoogte van de laatste wetswijzigingen voor zzp’ers? Ben je volledig op de hoogte van de nieuwe privacywetgeving AVG? Voldoe je aan de vereisten van de AVG?

  • Financiële planning

Hoe zorg je ervoor dat facturen worden betaald, hoeveel mag je van de Belasting aftrekken? Hoe ziet je cashflow eruit? Wat is de financiële prognose voor de rest van het jaar?

 

Gratis bijspijkeren op de Summer Academy

Je ziet dat je als zzp’er veel kennis op verschillende gebieden moet hebben. En dan hebben we het nog niet eens over persoonlijke vaardigheden. Helaas bestaat er nog geen kant-en-klare studie voor zzp’ers waarin al deze aspecten aan bod komen. Wel zijn er al verschillende opleidingen en cursussen die je kunt volgen, maar die kosten veel tijd en geld. Daarom heeft FNV ZZP het idee opgevat om naast de ZZP Academy een Summer Academy op te richten waar je als nieuw lid van FNV Zelfstandigen gratis in 2 dagen een mix van cursussen kunt volgen. De trainingen zijn hands-on en worden door mensen uit de praktijk gegeven.

 

Save the date en meld je aan

De Summer Academy is een mix van praktische workshops waarin bovenstaande onderdelen aan bod komen. Kijk voor een compleet overzicht van het cursusaanbod op deze pagina. Uiteraard is er ook uitgebreid tijd om te netwerken en onderling informatie en ervaringen uit te wisselen. 

Klik hier om je aan te melden!

undefined